~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 23 januari 2017

Av Maria - 23 januari 2017 10:54

Jag hörde av mig till min vikarierande läkare den 8 jan för att jag behövde ha förnyade recept och inte hade hört något från hon som ska vara min ordinarie. Hon lämnade över ärendet till min ordinarie läkare. Efter en veckas tid skrev hon recepten. Jag beställde direkt, men den medicin som är allra viktigast för mig går inte att få tag på pga strul hos leverantören - eller nåt. Det är samma problem som det varit flera gånger tidigare. Jag hörde av mig till min läkare direkt och bad om hjälp, men hon jobbade inte eller bara struntade i det - jag skiter i vilket, för det drabbar mig på samma sätt. Så jag hörde av mig akut till min vikarierande läkare, men då jobbade inte hon - men hon lovade att hon skulle ta tag i det idag. Idag har jag fått mail från henne som bollat över till min ordinarie läkare - igen. Och min ordinarie läkare gör inget förrän på onsdag. Så jag får vara utan medicin. Det innebär att mitt behov av medicinen blir ännu större då det skapar en massa ångest och oro, och jag har ingen medicin att ta.

Funderar på att strunta i att fara på samtal idag. Varför skulle jag fara dit och rota i en massa som jag vet att jag inte kan hantera på egen hand och utan medicin?

Önskar att jag aldrig gått med på att prova medicinering, för då hade jag sluppit det här - och hade redan varit död.

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards