~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 11 augusti 2013

Av Maria - 11 augusti 2013 22:06

Vovven fick bada på fm - första gången jag badat honom själv och förmodligen 2:a eller 3:e badet i hela hans liv, med tanke på hur smutsig han var när jag hämtade honom. Han förstod inte vad det var först, men mot slutet av badandet så pep han och skulle hoppa upp i min famn. Han hade ingen panik eller så, utan var mest bara allmänt missnöjd. Han tyckte i alla fall att det var väldigt mysigt att bli torkad sen. Har beställt en ny hårtork på nätet, för min är garanterat mer än 10 år gammal - och saknar reglage för värmen. Har också sorterat en del papper idag, och skrivit ner min uppgift till samtalet imorgon. Har också hunnit hets- och tröstäta massor. Vovven fick i alla fall en längre promenad ikväll, och sen klippte jag klorna på honom. Har försökt beställa halsband och koppel som jag tittat ut, eftersom han växt så mycket så snabbt och eftersom jag inte kan fara och handla och vara hemifrån så länge. Men - självklart sket det sig. Hade beställt från Alacs outlet, men det gick inte att betala. Och både jag och vovven är trötta på att sätta på och ta av selen varje gång han ska gå ut. Pälsen har växt så mycket på honom, är säkert över en decimeter lång nu - så därför behövs större halsband.

Har i alla fall kommit på en sak; om jag slutar hets- och överäta så ska jag spara de pengarna till en moped. Det skulle ge mig större frihet och bli billigare och smidigare än att åka buss. På vintern har jag ju inget val, men då har jag sparat en hel del pengar ändå. Haken är att jag ju inte har förarbevis för att köra en klass 1-moped, utan jag får nöja mig med att pluttra fram på en klass 2. Om jag visste att jag skulle klara att sluta med mitt destruktiva beteende, så skulle jag ta av mina sparade pengar och köpa en moped imorgon bitti.

Känns som att..... jag inte kommer längre nu............. och det ger mig så mycket ångest.... är svårt att andas.

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards