~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 2 februari 2016

Av Maria - 2 februari 2016 23:53

For för att titta på lägenheten, men killen som bor där hade "glömt bort", så han var inte hemma. Tänkte strunta i det när jag klev in i området, men tvingade mig att ringa på. Det stank bensin så stället hade lätt kunnat brinna ner av en enda tändsticka.... Sen var det lite ironiskt, för det var massa fimpar överallt. Skräp på hela gården. Jag blev väldigt äcklad. Och när killen inte var hemma så blev jag ju inte direkt mer positiv...... Gick därifrån och runt i området istället. Tänkte att jag INTE skulle flytta in i den där lägenheten där det bor en jävla slashas.

När jag kom hem var jag sur och besviken, men - jag mailade hyresvärden och frågade om deras policy om sanering efter rökare och ev bensin och oljespill. Och jag passade på att fråga när det ska renoveras. Fick jättebra svar av vaktmästaren, som verkar vara ordentlig och riktigt seriös. Och lägenheten ska renoveras NU. Så jag tackade ja och fick reda på att jag fick lägenheten imorse. Så nu har jag skrivit kontrakt och sagt upp min nuvarande lägenhet. Ska välja nya tapeter och golv, så det måste bli ok. Det bara måste det. Jag måste kunna stå ut i alla fall. Och det är ju det här jag vill; så nära en villa på landet som möjligt. Jag kan inte låta den tidigare idioten påverka mitt val att bo där eller ej.


Har tagit en långpromenad med vovven idag igen. Har inte ro att sitta still. Samtidigt som jag inte har ork att göra någonting. Imorgon måste jag plocka lite ordning här hemma. Ifall om att någon vill komma och titta på min lägenhet. Jag hatar det, men jag är skyldig att visa lägenheten.


Ska krypa ner i sängen och se på film nu. Inte samtal förrän på torsdag em. Och jag vill sluta med mina mediciner. Det kan bli riktigt "intressant"...

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards