~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 8 mars 2014

Av Maria - 8 mars 2014 23:15

Lite träningsvärk i fredags, men det var faktiskt bara skönt. Är så jävla glad att jag inte fick ont i kroppen och lederna, utan att det kändes att det var i musklerna. Då behöver jag ju inte fundera på om jag kommer kunna stå upp nästa dag, eller om jag har pajat något i kroppen.


Fredagen ägnades åt hoppträning med barnen. "Mitt barn" skulle fara tidigt för att hennes ponny skulle övernatta på anläggningen, och så var träningen runt en timme försenad. Så jag kom hem jättesent. Var helt slut, men var ju tvungen att ta hand om vovven i alla fall. Jag hade dock förutsett att det skulle bli sent, så han hade fått halva sin middag innan jag for, och fick resten sen

Sen upp hyfsat tidigt idag för nästa träningsdag. Det är något visst att stå och massera en häst/ponny så att den nästan somnar, och liksom hänger huvudet på ens axel...   


Så ja, en bra helg ändå - fastän att den inte är över än. Mådde dock jättedåligt i slutet av träningen igår. Läktaren var fullbelamrad med folk och trots att "vår grupp" byggt om hela *piiip* banan så stod de och vrålade efter passets slut att vi skulle mocka. Så jag gjorde slag i saken och sprang runt där - till folkets förtjusning...... De gapskrattade och diverse kommentarer och (glåp)ord haglade. Mådde så in i helvete dåligt av det. Just då HATADE jag dem. Och ja, de står väl inte överst på min "älsklingslista" nu heller...... Jag pallar inte sådant där. Jag kan gå med en häst mitt på motorvägen dagen före midsommar utan att bry mig eller känna på att folk glor, men sådant där pallar jag inte.

Jag vet att jag är kort, tjock och ful. Och att jag inte har där att göra egentligen - jag rider inte och har inte barn - men om de låter mig vara med ändå, så vore det ju jävligt bra om de övriga, som ska vara "likvärdiga mig", kunde behandla mig som en vuxen människa och inte som ett skämt.

Berättade för min väninna som jag var där med tillsammans med hennes dotter som rider, och hon blev vansinnig på dem. Men jag vill ju inte att folk ska veta att jag är sjuk, så det är ju bara att lägga locket på.


När jag kom hem idag på eftermiddagen så gick jag ock köpte en pizza. Var så hungrig. Sen somnade jag på soffan. Ska snart gå och lägga mig. Måste bara ut med hunden så han får kissa. Och ska jag göra iordning frukost till oss båda. Det är enklast så, och då hoppar jag inte över frukosten heller.


Nästa helg är det bortatävling, och det är tänkt att jag ska följa med. Jag får se hur jag gör, men i allra värsta fall stannar jag hemma, i näst värsta fall är jag på rummet med min hund största delen av tiden. De andra planerar att boka bord och gå ut och äta, men jag tror att jag hoppar över det. Dels för att det är så jävla många, dels för att det ska ätas "seriöst på restaurang", dels för att jag inte har råd, och dels för att jag måste ta hand om min hund. Känns som att de glömt bort att jag har honom och att jag måste karda och kamma honom en timme varje dag. Sen kan jag behöva lite ensamtid också.....

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards