~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 14 maj 2018

Av Maria - 14 maj 2018 23:30

Jag pallar inte värmen, särskilt inte nu när det blir varmt som as i princip efter minusgrader. Jag skakar, mår illa, är så frusterad så jag gråter, har inget tålamod, hjärtat bultar hårt och fort, kan inte andas, ångesten pulserar i hela kroppen, jag orkar inte göra något alls men är samtidigt extremt rastlös. Blir så trött, men kan inte sova ens stunder för det är för varmt under kedjetäcket.


Skönt att veckan som varit aldrig kommer tillbaka i alla fall. Trodde ärligt talat inte att jag skulle ta mig igenom den. varit på samtal idag, och min kp har fortfarande inte pratat med backup-läkaren. Han har inte hunnit, och vill inte heller göra eller säga något som jag inte vill att han ska göra. Jag visste inte var jag skulle göra av mig själv när han sa det. Jag är besviken att han inte tar tag i det, samtidigt som jag vet att jag borde göra det själv. Jag skäms bara för mycket. Och vet inte vad jag ska säga. Sen är det ju snällt och känns tryggt att han inte vill att jag ska känna som att han talar över mitt huvud. Han vet att de tidigare erfarenheterna av det har satt djupa ärr i mig. 


Har köpt en övervakningskamera för att ha och se vad vovven gör när jag inte är hemma. Försökt installera den sedan i fredags, men inte lyckats. Det skulle vara "jättenkelt" enligt recensionerna, men det var inte så enkelt... man måste kunna en del om routers och skit. Jag tillhör sista årgången i skolan som inte hade någon datakunskap eller liknande, så för mig var det jävligt svårt. Å andra sidan listade jag ut hur jag skulle göra bara jag fick rätt information från min internetleverantör. Det var kanske det som var det värsta - att de jävlarna inte hörde av sig förrän ikväll. Har bestämt mig för säga upp mitt abonnemang och byta leverantör om jag tar mig iväg till fjällen i sommar. Det är inte första gången de gör det här, och det har varit enormt strul varje gång jag har flyttat. Jag kan för närvarande inte heller logga in på mina sidor pga att de gjort om sin websida. Så jag kan inte administrera mitt konto hos dem alls, och inte heller se mina fakturor.


Jag vet knappt vad jag skriver. Är så utmattad. 

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards