~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 25 mars 2015

Av Maria - 25 mars 2015 23:07

Mina föräldrar har för ett tag sedan beslutat sig för att skaffa en till hund, så att deras ensamma hund som aldrig varit ensam förut, ska få sällskap. Min mamma har ju dessutom MS och är hemma hela dagarna, ofta ensam, så hon behöver också sällskap och tröst. En anledning att fortsätta kämpa. Min pappa har varit helt med på noterna, och jag har varnat min mamma för att ta honom på allvar eftersom han ALLTID velar och ändrar sig och förhalar allt vad beslut heter.

Förra veckan gjorde pappa det som han alltid gör - helt plötsligt ska de inte ha någon hund. Mamma blir förkrossad - såklart. Det fanns en som var precis det "de" letade efter. Sen har min pappa velat och ändrat sig igen. Då var det för sent. Hunden var redan såld. Dock hade uppfödaren en annan valp. Min mamma vill köpa den, och den är verkligen superfin. Min pappa säger dock nej - för det är ju nej-sidans tur att tala då ja-sidan nyss varit framme.

Resultatet? Eftersom min MS-sjuka mor inte kan ordna allt själv med en valp, och trots att min far är anställd som assistent åt henne, så har de inte hört av sig till uppfödaren - och nu ligger hunden ute till "allmän försäljning". Lär vara såld senast imorgon fm.


Jag hatar min pappa. Jag är ledsen, men jag gör det. Jag försöker ändra uppfattning, försöker se positiva saker med honom, men det finns fan inga. Jag vill inte se honom. Inte träffa honom. Han gjorde min uppväxt till ett helvete och nu gör han min mammas redan plågsamma liv än värre. Och han skiter fullständigt i det. Fullständigt. Jag kanska ska skita i att hälsa på dem i sommar. Bara blåvägra. Min mamma är den som blir lidande, men hur fan ska jag orka med allt??? Måste se den jävla egotrippade veliga idioten varje dag. Ta hand om min mamma med allt vad det innebär, eftersom min pappa drar iväg och är borta på dagarna. Jag ska torka kiss, tvätta, laga mat, städa, trösta min mamma när hon gråter 5 ggr om dagen.


Och någonstans mitt i allt det ska jag hantera MIN ångest med flashar och allt vad det innebär - och hålla god min.

UNDERBARA SOMMARHELVETE, ELLER HUR????????


  

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards