~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 28 april 2015

Av Maria - 28 april 2015 21:45

Satt här och gjorde mig iordning för att fara på samtal igår em, och så får jag ett sms. Då är min kp sjuk. Så det blev inget. Istället blev det långpromenad med vovven och så fick han vara lös för andra gången så att han kunde leka med sina kompisar.  Har repeterat samma sak idag, men pga andra hundar i närheten så fick de inte leka lika mycket lösa. Dock snarkar lillen gott ändå just nu.


Idag har jag hämtat ut medicin och ett av recepten blev fel, men det var inget livsviktigt utan bara magmedicinen. Det skulle ha varit granulat i pulverform, men läkaren råkade skriva ut pulver till oral lösning istället. Jag testade det i alla fall, och det var "intressant"...... Det klumpade ihop sig och blev gelé... och när jag blandade ut det mer så fick det konsistensen av grynig fruktsoppa. Kändes jävligt äckligt att svälja. Men det smakade inte lika hemskt som jag trodde. Tänker att jag testar det här och får helt enkelt se. Gissar dock att det kommer bli den rätta formen efter nästa läkartid.

Har beställt andra receptfria saker från Apotea. De är billigare än Apoteket. Och så har jag slängt nästan 600 kr i sjön på nya gardiner - för att jag inte orkar para ihop de jag har och stå och stryka till förbannelse. Sen imorgon ska jag hämta min nya cykel som är beställd, så där ryker 5000 kr....... Och så måste jag beställa grejor till vovven, för de har rabatt nu - inte sen. Så när den här månadens hyra är dragen så kommer det inte vara mycket kvar att leva på. Men - det enda som är riktigt "slöseri" är väl gardinerna. Medicin måste jag ha, och en fungerande cykel likaså. Och jag har bara ägt två cyklar i mitt liv; den senaste har jag haft sedan -93. Så det är väl inte hela världen att jag köper mig själv en cykel i vuxen ålder.


Ska väl ställa på mopeden igen också, så jag kan ta mig till och från samtalen billigare. Problemet är dock precis som jag trodde; den är tjurig som fan efter vintern. Har fått igång den vid två tillfällen, men jag blir inte riktigt klok på den. Den kan stå på tomgång i 2 min och sedan sakta dö, och det hjälper inte att gasa heller. Och jag måste kasta runt med den innan jag försöker starta den över huvudtaget, för det är som att bensinen inte går runt i systemet annars. Var samma problem när jag försökte starta den för första gången förra året och den var nytankad. Jag behöver ställa upp den på centrumstödet "oömt" några gånger. Så det är svårt att lita på att den ska starta alls.

Vi får väl se. Kanske det blir bättre när det blir varmare ute också.


Har påbörjat ett nytt test för att få måltiderna under kontroll. Så nu äter jag frukost, en "lätt lunch" som typ är en andra frukost, och så ordentlig middag - ev lite kvällsfika. Känns redan bättre, men det kan ju vara tillfälligt. Hoppas dock på att det håller i sig, för det är bra för min börs om inte annat...


För övrigt.......... ja, jag försöker att varken tänka eller känna..............

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards