~ Quo Vadis ~

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2016

Dör sakta

Av Maria - 12 oktober 2016 20:44

Föräldrarna kom i förrgår kväll. Blev superjobbigt direkt. Deras ena hund högg min hund igår, och en gång idag. De har ingen koll på sin lhasa och hon vet om det, så hennes dominanta, osäkra och vassa lynne gör att hon helt plötsligt bara hugger honom. Pappa har blivit huggen två gånger nu. Han klandrar min hund. Jag fick tvätta sår på min hunds öra igår, ena bettet hade gått rakt igenom örat och det andra slet upp en flik ytterst på samma öra. Det gör så ont i mig att min älskade hund ska behöva betala för deras slapp- och dumhet. Och imorgon ska jag på samtal och måste lämna honom hemma med mina föräldrar och deras hundar.

 
 
Ingen bild

Dina

12 oktober 2016 22:36

Då åker man inte på samtal, då tar man hand om sin hund, och ser till att den inte blir mer skadad. Ens djur och ansvar går först.

Maria

24 oktober 2016 23:09

Ja, eller så kan man vara lite mer påhittig och lösa situationen på annat sätt. Dummare än så är jag inte.

 
Ingen bild

Micha

22 oktober 2016 12:05

Hej Maria,

Vill bara säga att jag tänkte på dig och gick in här och läste de senaste inläggen. Jag har inte läst på din blogg på evigheter... Jag hoppas att det är bra med dig, så bra som möjligt i alla fall, men när jag läser de senaste inläggen så ser jag att det inte är så bra som jag hade hoppats. Kanske bättre i alla fall? Hur som helst så önskar jag dig allt gott. Det har jag alltid gjort, även när jag bröt kontakten med dig genom att stänga ut dig från min blogg.

Med mig är det bättre nu. Vi har nyligen flyttat, men jag pluggar fortfarande på samma universitet. Jag förstår om du inte vill ha kontakt med mig efter allt som hänt och alla dessa år, men jag ville inte att du skulle bli orolig för att någon från mitt land var härinne och läste, så jag tänkte att det är bättre att jag lämnar ett litet meddelande. Skulle du trots allt vilja ha kontakt så finns jag här. Jag ger dig självfallet tillgång till min blogg i så fall. Den är fortfarande skyddad (inte pga dig), så jag får ordna med användarnamn och lösen åt dig isf. Jag har samma mail som vanligt och finns även på fb.

Hoppas att det gick bra att lämna din hund med föräldrarna och den andra hunden!

Värme,
Micha

Maria

24 oktober 2016 23:17

Hej Micha
Trots hur saker och ting än verkar, så är det bättre än det någonsin varit förut. Det är oftast jobbigare innan det blir bättre. Jag går framåt och har lämnat en hel del saker bakom mig. Jag har också flyttat och trivs så bra där jag bor nu att jag förmodligen inte kommer flytta någonsin igen.
Har inte kvar adressen till din blogg. Lämnade allt det bakom mig när jag insåg att jag blivit lurad och försökte få tillbaka mina pengar till forumet från Benny som låtsades vara död. Kan ju säga att det inte är det mest förtroendeingivande man kan göra.
Allt gick bra med min älskling, jag löste det genom att helt enkelt motionera och sedan stänga in den aggressiva lilla damen i mitt sovrum, så min hund fick leka med deras andra hund ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 23 juli 2023 20:45

Har idag lämnat in nycklarna till min slitna fallfärdiga lägenhet, så nu är jag utflyttad. Men fy fan vad ledsamt, grät när jag stängde dörren och låste för allra sista gången. Den må ha varit ful och skruttig, men perfekt läge, planlösning, stor mys...

Av Maria - 2 juli 2020 22:08

Månaderna har gått. Jag har det så bra här i fjällen att tiden rusar iväg. Men det är skönt med tanke på det här "paus-året" pga Covid-19. Kan inte minnas när jag senast hade såhär lite panikångest och ångest. Ingen direkt stress över något. Nu är ja...

Av Maria - 9 oktober 2019 21:42

Det mesta har kört ihop sig. Men jag hoppas att det ordnar sig ändå till slut. Jag hade läkarsamtal och var mer eller mindre beredd på att få höra att jag är dum i huvet som tror att jag ska klara mig utan att fara till psyk en gång i veckan. Men l...

Av Maria - 3 september 2019 20:43

väntar fortfarande på offert från den "bästa" flyttfirman har handlat lite och skickat paket till mamma för hon fyller snart år gått riktig långpromenad med vovven så nu sover han gott på soffan känner mig så rastlös allt vara snurrar runt på...

Av Maria - 2 september 2019 12:24

allt bara snurrar kan inte förstå att jag ska flytta känns som jag bara hittar på kommer bli mer verkligt när jag får tillbaka nya kontraktet och bekräftelsen på uppsägningen och när själva flytten är bokad   ska på samtal idag har inge...

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards