~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 17 februari 2013

Av Maria - 17 februari 2013 23:31

Gick upp vid 5:30 idag... eller ja, jag vaknade då. For till stallet kl 7 och hängde med småtjejerna och deras föräldrar på hoppning. Kom hem efter kl 13. Träffade och såg en hel del som jag kände..... men... de hälsade knappt på mig...... Vill inte veta vad psykopaten har spridit för lögner om mig till dem...... men sanningen lär ju komma fram till slut.

För att se saker och ting positivt så.... ja, jag kan nog snart alla möjliga hästtransporter och i- och urlastning. Kändes skönt att kunna fixa allt med lastningen själv med lilltjejen idag, och inte behöva vara så beroende av någon annan. Även gamla hundar kan lära sig att sitta!


Ikväll tog jag med mig ninisen till sängen och så kollade vi på film. Hon tyckte att det var hur mysigt som helst, och hade nog kunnat ligga kvar hela natten. Hon njöt och sov om vartannat. Men jag såg på henne till slut att hon var kissenödig, så hon fick gå på lådan och sen fick hon sin kvällsmorot. Älskar den ninen mer än något annat i världen. När hon dör..... så kommer jag att dö...........


Imorgon ska jag till min t på fm och min kp på em. Och så kommer "gårdskarusellen" börja snurra........ Ska bli "intressant".... Kan ju säga att de där idioterna kommer få betydligt mer komplicerade och krångliga liv. Kanske man skulle kalla det ett "wake up-call"............

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards