~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 1 februari 2013

Av Maria - 1 februari 2013 19:40

Idag har de ringt igen flera ggr. Från ett tredje telefonnummer - som om de tror att jag svarar om de ringer från ett annat nummer....? Smsade min väninna som är jurist och hon sa bara att jag skulle spara nummer, datum och tid för när de ringer. Gissar att det kommer behövas i min anmälan mot dem sen. Undrar vad jag har hittills...... Förtal, ofredande, trakasserier, och på något sätt måste det vara olagligt att lämna ut skyddat mobilnummer till folk - för jag gör ALLTID det avtalet när jag ger någon mitt nummer; att de INTE får lämna det vidare, utan om någon vill ha det så får de fråga MIG om det.

Måste byta nummer när det här är över, för det här går ju inte. Och jag som haft mitt sedan jag fick min första mobil för.... 15 (?) år sedan.........


Jag skakar när de ringer, och så kommer panikångesten...... Jag vet att jag inte måste svara och att jag inte ens ska svara. Men jag tror att det jag får ångest över är att jag inte kan försvara mig, för jag vet inte ens vad de tycker att jag har gjort. Så jag vet inte vad jag ska göra.

Och det hela blir ju ÄNNU mer stört, eftersom tjejen som hatar mig och även är den som leder häxjakten, har två föräldrar som deltar. Så de ringer båda två. Åt henne. Och hon är VUXEN.


Sen är det ett problem till..... psykopattjejen har en nära relation med sin expojkvän som är narkoman. Och han har ju sina "kretsar". Och jag vet att när människor blir rädda så gör de saker som de annars inte skulle göra. Och frågan är om tjejen har kvar spärren att inte be sitt ex och hans gäng att "skrämma mig lite"........ Hon riskerar fängelsestraff för det hon gjort om hon döms. Och då räknar jag inte in något av det som hon gjort mot mig.


Idag vid lunchtid satte jag i alla fall upp en liten lapp på grannens dörr och talade om att jag är trakasserad och att det vore bra om vi försöker hålla porten låst. Skrev också att det inte råder någon direkt hotbild, men att det är obehagligt att inte veta om det står någon i trappen när man kommer hem eller ska gå hemifrån.

När det hade blivit mörkt så tassade jag ut till brevlådan och tog in posten. Förväntade mig att det skulle vara ett rek-brev där, eftersom de skulle skicka ett sådant istället där de portade mig från gården. Men det fanns inget. Kanske har de kommit på att det bryter mot stadgar och lagar.... eller så hann de bara inte posta det i tid igår. Gick in igen och såg att grannen lämnat ett svar på min lapp - att det är självklart att de hjälper till att hålla dörren låst och att det bara är att komma om jag behöver någon hjälp. Kan säga att tårarna rann. Har jag världens mest underbara grannar eller vad???   


Imorgon är det en vecka sedan jag träffade en häst. Äter nästan ingenting, sover nästan ingenting. Tränar. Sen äter jag godis och pizza. Tränar ännu mer. Sover ännu mindre. Har gått ner nästan 1 kg på en vecka - på att ha panikångest.

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards