~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 7 februari 2013

Av Maria - 7 februari 2013 17:23

Jävla as!!!!! Psykopatjävel!!!!!!!!!!!!

Satt i väntrummet utanför min kp när jag tar fram mobilen och ser att de jävlarna har avlivat min fd sköthäst......!!!!!!!

"Bara sådär". De påstår att hon inte blev bättre - nej, hon hade spatt och en rörelsestörning!! Och halt var hon för att de inte orkar utfodra, utan ger fri tillgång till foder, vilket gör att hästen såklart blev kraftigt överviktig!!!!!! Hade de på allvar brytt sig så hade de kontrollerat fodergivan och sett till att ha henne i en sjukhage. Men nejdå. Fri tillgång till mat, inget vatten, och en hel gigantisk jävla lösdriftshage att springa i!!!!


De här människorna är en fara för sig själva och framförallt för andra!


Har gråtit så jag nästan spytt........... Har hela tiden varnat min väninna för det här... men hon har sagt att de inte kommer göra något utan att kontakta den förra ägaren........ men se det gjorde de...........

Poff - en häst mindre. Och de känner ingenting, visar ingenting. Bryr sig inte.


De slog i alla fall två flugor i en smäll - de undanröjde bevis för vanvård, och de krossade det lilla av mitt hjärta som fanns kvar.........

Men om de tror att jag bara lägger mig som en padda på marken så bör de tänka om. Jag kommer göra ALLT - PRECIS ALLT - för att se till att rättvisan segrar! De ska få sina straff!!!!!!! Den här gången hjälper det inte att köra psykologisk krigsföring - för det är JAG expert på! De vet inte vad de gett sig in på, vad de har att vänta. Om det behövs så kan jag hålla på i 10 år och samla bevis!!!! Även om jag DÖR på kuppen så ska de inte komma undan med det här! De är FARLIGA för andra människor och djur!!

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards