~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 3 augusti 2015

Av Maria - 3 augusti 2015 22:34

Har haft terminens första samtal idag. Var fullständigt överladdad, så det blev som det blev. Fick i alla fall krama om min kp några gånger. Herrejävlar vad jag har saknat honom. Tänk att det är så svårt att slappna av och varva ner. Men det är väl "rekylen" efter den här sommaren.

Får väl se hur hösten utvecklar sig, eftersom min kp fått jobberbjudande att arbeta fackligt..... Han ska ju inte sluta ha samtal, men det kan nog bli tillräckligt jobbigt ändå...


Har fattat ett beslut. En sak som bara min kp vet om, och som jag även talat med mina föräldrar om. Jag ska försöka köpa mig en bostadsrätt här i byn. Var tvungen att ta upp det med mina föräldrar eftersom jag inte få ta lån pga att jag saknar fast ARBETE. Sjukpension räknas inte. Så antingen får de prata med banken och förklara så att jag får ett lån ändå, eller så får de gå i borgen för mig, ELLER så får de köpa lägenheten och jag betalar allt till dem. Har strosat genom ett område som jag fastnat för. Och ja, jag hade väl hellre haft ett hus, men man måste ju inse sina begränsningar. Kan man inte tala i telefon så är det väl snäppet värre att bo i hus än i bostadsrätt. I alla fall när det gäller saker som tex byte av tak, mögelproblem, eller vad det nu kan vara. "Skalet" har ju bostadsrättsföreningen hand om. Och ja, priserna är skyhöga, men jag kan ju lika gärna leva upp mina pengar. Jag har inga barn som kommer ärva mig, så det kvittar ju. När jag inte kan avancera varken inom karriär eller familjeliv, så behöver jag något eget. Något som bara är mitt, en fristad. En plats där jag kan känna mig trygg, dit ingen har rätt att gå in. Ingen kommer ha en huvudnyckel, utan det är bara mitt.

Frågan är "bara" hur stort lån som är möjligt att få, och så måste det ju komma ut någon lägenhet till salu. Har kikat på åldersfördelningen i det området, och det verkar som att det är dags för ett generationsskifte. Bor 25 st som är över 75 år gamla, och så är det några 50+ och så en hel del 30+. Så.... kanske kommer det ut någon lägenhet om mindre än typ 10 år... Men - å andra sidan.. jag dras ju med min eviga "otur"..........

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards