~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 30 mars 2016

Av Maria - 30 mars 2016 23:39

Igår kväll var det fullt pådrag nere hos "coola tjejen" som tillsammans med sina "kompisar" brukar trakassera mig och reta min hund. Jag tänkte inte så mycket på det, för det är ju alltid som en "ungdomsgård XL" där nere. Hade just varit ute med hunden och såg hur ett lämmeltåg av snorungar hoppade ut genom hennes fönster och sprang iväg. Såg några vuxna som stod utanför entrén och tänkte inte så mycket på det. Jag tvättade av hunden, satte på en tvättmaskin och snabbstädade bort de värsta sandhögarna. Sen fick jag ett sms från väninnan som bor bara en bit härifrån, och hon undrade vad som hände utanför hos mig. Jag svarade att det är väl fest/ug som vanligt. Så fick jag se att det stod 2 bilar där också. Det ena var en polispiket och den andra en bil som jag kollade regnumret på och insåg att det var en civil polisbil. Idag har jag insett att de "vuxna" jag såg förmodligen var socfolk. De stor här utanför flera timmar och när de sedan for så var det väldigt dött. Äntligen. Och jag är så jävla glad att någon till slut tog dem - och det var inte jag. Ska det äntligen bli lite lugnare här, kommer "coola tjejens" mamma låta bli att veckopendla till en kurs 30 mil bort, är det slut på trakasserierna nu?

Jag tror att de två tjejerna som bor där fick följa med soc, för jag såg inte till deras mamma igår och idag har det verkat som att ingen varit hemma där. Jag HOPPAS verkligen att de fick göra det, för då KANSKE de inser att man inte kan bete sig hur fan som helst. Jag har bara väntat på det här. Trist att det inte blev tidigare, men bättre nu än aldrig.

Frågan är om de tycker att det är pinsamt och skäms, eller om de tycker att det är en "cool grej"..... Gissar att det är droger inblandat i det hela, för det är stora problem med det på högstadieskolan här numer.


För övrigt så är det upp och ner med nacken. Det var ganska ok under dagen, men när jag satte mig för att äta middag så gjorde det ont i ryggen/nacken när jag svalde. Jag vet att det låter helt sjukt, och det känns verkligen konstigt.

Ska bli "intressant" att vara hundvakt fredag till lördag. Särskilt när jag fått reda på att de ska fara kl 4 på morgonen. Min väninna sa till mig att de inte skulle bila dit och att de nog ska åka tåg hem, men det går varken tåg, buss, etc kl 4 en fredagmorgon. Så jag vet inte. De kanske hyr en bil och kör dit och tar tåget hem. Det betyder i alla fall att jag måste vara där senast kl 3:30. Känner att jag skiter i det för jag orkar inte. Men en annan del av mig tycker att jag ska göra det här, för det här är allra sista gången jag hjälper henne med hunden. Sen får det vara slut.


Jag fattar inte hur jag ska orka det här. Som alla andra gånger. Jag kommer klara det. Men priset är jävligt högt och jag vet att jag kommer gå sönder i småbitar. Men ja.... who cares.

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards