~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 1 september 2012

Av Maria - 1 september 2012 01:10

Ännu en jobbig dag. For till stallet på fm för att titta till hur det var på gården och med "min" häst som ska tas bort. Kunde bara konstatera att det var kaniner utan vatten - igen - förutom att hästisen fick godis. Tydligen så ger de inte marsvinen grönsaker heller, så jag fattar inte hur de har tänkt att det här ska gå. Särskilt inte om jag inte ska behöva vara där och fixa allt.

Jag bara svamlar... Är trött men kan inte sova.

Imorgon ska vi samlas på gården för att försöka ordna det värsta inför starten av barngrupperna på söndag. Det kommer bli en mardröm, båda dagarna. Lycka till med att försöka laga en 1800-tals lada som håller på att falla i bitar, och att rensa upp bland 100 års skräp. Möglig och rutten hästutrustning luktar inte hallon ska gudarna veta...... Söndagen kommer bli ett enda kaos. Gissar att vi kommer ha upp emot 40 barn fördelat på 5 timmar, från morgon till kväll. Många nya. Så vi kommer väl inte göra så världsomvälvande saker, men det blir ändå jobbigt att låtsas vara "glad, trevlig och peppig" en hel jävla dag. Tack och lov för barnen. Längtar efter att träffa dem efter det här långa uppehållet, särskilt de som jag tagit mig an mer än de andra.


Nej, nu måste jag försöka sova. Men jag har hetsätit en massa ikväll, så det är svårt...... Pizza, chips, choklad, smågodis...... och till "frukost" och "lunch" åt jag bullar.............

Behöver knappast nämna att jag mår illa....... men jag förtjänar det. Skulle jag ha ett rakblad så skulle jag skära mig i låret................ flasharna kryper närmre och närmre.....

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards