~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 4 september 2012

Av Maria - 4 september 2012 18:42

Tidigt på torsdag morgon kommer "min" häst att lämna jordelivet............ nu är det klart........

Funderar på att sova där natten mellan ons och tors.... men det är väl för "töntigt".......

Har hört av mig till ägaren och sagt att om hon vill ha stöd när det sker så är det bara att hon hör av sig... Vi är så få som verkligen bryr oss om hästen...... så jag blir förstörd av att tänka på att min kollega ev kommer vara med.......

Av Maria - 4 september 2012 08:28

Hästen som jag rider nu har inget regntäcke eller vintertäcke, och har inte sådan päls så att hon kan stå utan täcke hela vintern. Trots det har de på gården bestämt att det inte ska finnas något täcke, och att hon aldrig ska ha täcke. Sina egna hästar som har ordentlig pälsväxt sätter de täcken på, men inte någon annan. Jag hade inte varit lika orolig om de hade ordnat ligghallen så att de verkligen har ett riktigt vindskydd, men som det sett ut hittills så har det bara varit dyngsurt och/eller lerigt. Aldrig torrt.

Blir så jävla ledsen. Självklart kommer hästen att frysa, hon är ju inte längre vältränad. Kommer direkt som duktig hopphäst, och står på lösdrift mitt i vintern - med täcke. Och nu när hon är tjock och otränad så ska hon stå där utan täcke. Fattar de ingenting eller????? Det borde väl för fan finnas ett täcke om det behövs i alla fall!!!

Men jag har bestämt att om de inte gör något åt vindskyddet så att det blir torrt, så tänker jag anmäla dem. För då måste de göra något åt det!!

Jävla idioter!

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards