~ Quo Vadis ~

Alla inlägg under februari 2013

Av Maria - 9 februari 2013 22:59

Har just tränat 4 pass. Vägde mig mellan pass 3 och 4, och tro det eller ej men jag vägde 100g mer efter sista passet......   

Igår kom det befarade rekommenderade brevet. Jag panikade - såklart - men tog medicin och drog iväg. Har pratat med hon som ska företräda mig som jurist, och hon tycker att jag ska göra en motanmälan. De har snackat så mycket skit om mig att jag inte har några kontakter kvar som jag tidigare hade på gården. Och varför ska jag bära skulden för att de vanvårdar sina djur. Har inte hämtat ut brevet än, för det skulle förstöra hela helgen. Ska hämta ut det på måndag och direkt efter skriva på pappren för juristen. Både riksförbund och media står redo att verbalt slakta folk som hör till gården, och de vet om att jag fått rek. brev nu. Allt står på stand by-läge tills på måndag. Och de jävla idoterna fattar inte att jag eller någon annan redan vet vad fan de håller på med.


Det går dessutom något virus bland hästarna på gården. En häst är jättesjuk och får smärtstillande och sondmatas. Trots det har ingen info kommit upp varken på hemsidan eller på fb - vilket ordföranden lovade en av privathästägarna i torsdags. På måndag får de förhoppningsvis reda på om viruset är luftburet eller ej - om de jävlarna inte ljuger om det också......... En privathästägare hörde ordföranden ljuga för veterinären när det togs prover, så vem vet.


Jag bävar inför måndag. Samtidigt som det känns som att något MÅSTE hända, för jag pallar inte att gå och låtsas vara glad. Räcker med att jag uppdaterar min fb-sida så att det ser ut som jag har världens flyt och är så jävla glad och lycklig nu. Bara för att de där jävlarna ska bli irriterade. Det komiska i det hela är att det FUNKAR! Skriver jag att jag ska till stallet, så kastar de sig på telefon och ringer runt till varandra och far iväg till gården för att se om jag kommer dit. Men då har jag varit på andra ställen!

Men om inte jag kan sova pga vad de gör mot mig, så får de fan i mig räkna med att jag ger tillbaka - på ett sätt som bara insinuerar det jag vill att de ska tolka det som.


Mår så jävla dåligt. Går inte att beskriva i ord.


Har räknat på medicinerna idag, för det kommer inga hållbara recept från den tilltänkta läkaren. Och det ser ut att gå helt åt helvete. Särskilt med tanke på det psykologiska krig som gården för mot mig nu. Såg dessutom att läkaren till och med ändrat ordinationen på de pytterecept hon skrivit ut, och det trodde inte jag att man gjorde/fick göra utan att i alla fall meddela patienten. Men nu är det i alla fall slut på läkartjafset, för jag satte gränsen fredag 8 feb. Så nu är det "bara" att hålla ut tills min läkare kommer tillbaka - nästa år........................................ eller dö............................................


  

Av Maria - 7 februari 2013 17:23

Jävla as!!!!! Psykopatjävel!!!!!!!!!!!!

Satt i väntrummet utanför min kp när jag tar fram mobilen och ser att de jävlarna har avlivat min fd sköthäst......!!!!!!!

"Bara sådär". De påstår att hon inte blev bättre - nej, hon hade spatt och en rörelsestörning!! Och halt var hon för att de inte orkar utfodra, utan ger fri tillgång till foder, vilket gör att hästen såklart blev kraftigt överviktig!!!!!! Hade de på allvar brytt sig så hade de kontrollerat fodergivan och sett till att ha henne i en sjukhage. Men nejdå. Fri tillgång till mat, inget vatten, och en hel gigantisk jävla lösdriftshage att springa i!!!!


De här människorna är en fara för sig själva och framförallt för andra!


Har gråtit så jag nästan spytt........... Har hela tiden varnat min väninna för det här... men hon har sagt att de inte kommer göra något utan att kontakta den förra ägaren........ men se det gjorde de...........

Poff - en häst mindre. Och de känner ingenting, visar ingenting. Bryr sig inte.


De slog i alla fall två flugor i en smäll - de undanröjde bevis för vanvård, och de krossade det lilla av mitt hjärta som fanns kvar.........

Men om de tror att jag bara lägger mig som en padda på marken så bör de tänka om. Jag kommer göra ALLT - PRECIS ALLT - för att se till att rättvisan segrar! De ska få sina straff!!!!!!! Den här gången hjälper det inte att köra psykologisk krigsföring - för det är JAG expert på! De vet inte vad de gett sig in på, vad de har att vänta. Om det behövs så kan jag hålla på i 10 år och samla bevis!!!! Även om jag DÖR på kuppen så ska de inte komma undan med det här! De är FARLIGA för andra människor och djur!!

Av Maria - 4 februari 2013 09:31

Jag skäms, men fan vad jag njöt igår kväll när jag fick veta att tidningen varit på gården och frågat efter min fd kollega. Det var hon som var där, men hon så "Nej, hon är sjuk, jag är bara vikarie". Hon ÄR en mytoman!


Sen hade tydligen psykopaten dykt upp - förmodligen för att se om jag var där. Hon hade sagt till min väninna att hon "är livrädd" för mig. På frågan om varför hade hon svarat "hon har förstört hela mitt liv". Jag garvade ihjäl mig!!! Jag har varken rört, sagt eller gjort något mot henne, och ändå skyller hon ALLT på mig! Det är HON som inte tar hand om djuren och svindlar gud och alla människor på pengar!!


Hon gräver sin egen grav, och jag skäms för att säga att jag står och tittar på och njuter - men det är sanningen. Tyvärr.

Av Maria - 1 februari 2013 19:40

Idag har de ringt igen flera ggr. Från ett tredje telefonnummer - som om de tror att jag svarar om de ringer från ett annat nummer....? Smsade min väninna som är jurist och hon sa bara att jag skulle spara nummer, datum och tid för när de ringer. Gissar att det kommer behövas i min anmälan mot dem sen. Undrar vad jag har hittills...... Förtal, ofredande, trakasserier, och på något sätt måste det vara olagligt att lämna ut skyddat mobilnummer till folk - för jag gör ALLTID det avtalet när jag ger någon mitt nummer; att de INTE får lämna det vidare, utan om någon vill ha det så får de fråga MIG om det.

Måste byta nummer när det här är över, för det här går ju inte. Och jag som haft mitt sedan jag fick min första mobil för.... 15 (?) år sedan.........


Jag skakar när de ringer, och så kommer panikångesten...... Jag vet att jag inte måste svara och att jag inte ens ska svara. Men jag tror att det jag får ångest över är att jag inte kan försvara mig, för jag vet inte ens vad de tycker att jag har gjort. Så jag vet inte vad jag ska göra.

Och det hela blir ju ÄNNU mer stört, eftersom tjejen som hatar mig och även är den som leder häxjakten, har två föräldrar som deltar. Så de ringer båda två. Åt henne. Och hon är VUXEN.


Sen är det ett problem till..... psykopattjejen har en nära relation med sin expojkvän som är narkoman. Och han har ju sina "kretsar". Och jag vet att när människor blir rädda så gör de saker som de annars inte skulle göra. Och frågan är om tjejen har kvar spärren att inte be sitt ex och hans gäng att "skrämma mig lite"........ Hon riskerar fängelsestraff för det hon gjort om hon döms. Och då räknar jag inte in något av det som hon gjort mot mig.


Idag vid lunchtid satte jag i alla fall upp en liten lapp på grannens dörr och talade om att jag är trakasserad och att det vore bra om vi försöker hålla porten låst. Skrev också att det inte råder någon direkt hotbild, men att det är obehagligt att inte veta om det står någon i trappen när man kommer hem eller ska gå hemifrån.

När det hade blivit mörkt så tassade jag ut till brevlådan och tog in posten. Förväntade mig att det skulle vara ett rek-brev där, eftersom de skulle skicka ett sådant istället där de portade mig från gården. Men det fanns inget. Kanske har de kommit på att det bryter mot stadgar och lagar.... eller så hann de bara inte posta det i tid igår. Gick in igen och såg att grannen lämnat ett svar på min lapp - att det är självklart att de hjälper till att hålla dörren låst och att det bara är att komma om jag behöver någon hjälp. Kan säga att tårarna rann. Har jag världens mest underbara grannar eller vad???   


Imorgon är det en vecka sedan jag träffade en häst. Äter nästan ingenting, sover nästan ingenting. Tränar. Sen äter jag godis och pizza. Tränar ännu mer. Sover ännu mindre. Har gått ner nästan 1 kg på en vecka - på att ha panikångest.

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards