~ Quo Vadis ~

Alla inlägg under december 2014

Av Maria - 6 december 2014 15:08

Måste fixa julkort. Och julklappar. Så ska allt skickas och blablabla.... Allt blir bara en enda röra när jag ska på narkosbedömning på måndag (hela dagen kommer bli skiiiiiiit och sen  kommer jag att vara helt slut), tisdag ska jag simma så den dagen kan jag räkna bort också. Så är då onsdag och torsdag kvar. Fredag är det samtal och mindre än en vecka kvar till op, så jag lär vara helt väck då. Så även hela helgen och dagarna som följer.


Tänker att jag får ta en tur på stan imorgon. Hade tänkt göra det idag, men jag gissar att det är ganska packat med folk. Så jag ska försöka ta mig iväg imorgon...... Försöka....


Vill bara bädda ner mig och sova. Sovasovasova.

Av Maria - 3 december 2014 20:46

Arbetsterapeuten hade med sig ett 10 kg kedjetäcke som jag har fått som hjälpmedel. Eftersom jag har de problem jag har, så tog hon med sig det direkt sa hon. Istället för att det ska bli hembesök, och sedan fara iväg och prova ut ett. Så det var ju jättesnällt av henne.

Tyngden känns jättebra, precis det jag behöver. Det lever inte om, är inte bylsigt och jobbigt, det halkar inte iväg i påslakanet. Det jag kommer sakna är att kunna bädda in mig "runt om". Jag har ju i brist på tyngd över mig (då bollarna åker iväg i sina "fickor") bäddat in mig med bollar omkring mig istället. Det har ju också en omhuldande effekt. Men som sagt; det är väl en vanesak. Och - jag kan ju alltid växla mellan täckena!

Det är ungefär tusen gånger enklare att ta med kedjetäcket till soffan än bolltäcket.


Puh! En sak att bocka av innan jul!

Av Maria - 3 december 2014 14:00

Arbetsterapeuten kommer om en stund, en halvtimme. Jag är helt skakis. Måtte det gå vägen.

Har ingen aning om hur sådant här fungerar. Om hon har med sig kedjetäcke/täcken. Om jag får något idag eller om det blir senare. Vad hon kommer säga eller fråga.


Måste gå ner i vikt inför narkosen nu. Vägde mig imorse och jag väger 70 kg. Så nu blir det svält hela vägen fram till op-datumet. Ingen mer fast föda, och så små, små intag av fil, soppa, osv. Och MASSOR av laxtab....

Minns inte om jag skrev att jag blivit inbjuden att fira jul hos min närmsta irl-väninna och hennes familj. Min vovves bästa kompisar som jag satt hundvakt åt i lördags. Måste ju fixa några finkläder tills dess, och det lutar åt en röd tunika på Gina Tricot. Är inte min favvoäffär direkt, men det måste ju vara kläder som passar mig. Har tänkt fara dit efter mötet med arbetsterapeuten om det inte drar ut på tiden.


Kappahl är min favoritaffär, men de har inte så mycket röda kläder, och jag är ju så fet så jag kommer ju inte i så många olika alterbativ heller.


2 Atarax och 3 Stesolid. Wish me luck!

  

Av Maria - 2 december 2014 17:03

Tog mig iväg och simmade 1½ timme idag. Det var både skönt och jobbigt. Trodde att jag skulle svimma första kvarten, men sen gick det över. Det brukar ju göra det, men jag törs aldrig tro på det.

Måste röja de sista katastroferna innan imorgon em då arbetsterapeuten kommer hit.... men jag vet inte när eller hur jag ska orka... Har dock lagt ner att få det "tipptopp". Jag är ju faktiskt sjukpensionär, så hon får väl ta att det är lite damm här och var, och att stryktvätten ligger där den ligger och väntar på strykjärnet.

Oj!

Av Maria - 1 december 2014 20:28

Nu jävlar ska Ondskan flytta!!

För den oinvigde så är det den värsta kärringen till läkare som finns och som fortfarande tillåts vara verksam trots att hon är 72 år! Hatad av ALLA. Inklusive "lägre stående" personal. Hennes kollegor törs inte konfrontera eller ifrågasätta henne, och läkarkandidaterna är livrädda för henne. Hon blev skickad på "charmkurs" pga att hon skrämde bort så många läkarstudenter, men det hjälpte inte.......


I alla fall - idag har narkosbedömningsdatum spikats. Om mindre än en vecka smäller det. Måndag 8/12 kl 16. Så nu sitter jag här och hetsäter godis............ *skakar av skräck*

  


Ska inte laxera idag.... ska iväg och simma imorgon, och då kan jag inte vara helt uttorkad och orkeslös. På onsdag kommer en arbetsterapeut på hembesök för att jag vill ha ett kedjetäcke som hjälpmedel - nu när det finns att få i det här landstinget. Men jag vill INTE ha hem någon. Vill ha mitt hem utan en massa folk. Hade varit bättre om jag fått fara någonstans istället, för då kan jag gå om och när jag behöver. Är svårare när det kommer folk HIT, och man inte kan slänga ut dem om man behöver....

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards