~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 1 juli 2012

Av Maria - 1 juli 2012 01:34

Har fått mer skit av ungjävelns mamma, men den här gången attackerade hon mig så att jag kunde bemöta det.... och hon visste nog inte vem hon gett sig på!!! Höll på att ta några burkar stesolid för att jag var så ledsen, men chattar fortfarande med min vän/ordföranden och det känns lite mer stabilt just nu..... Känns som att hon faktiskt är min vän.. istället för att bara vara bödel..


Det hela började med att "min" häst på gården tydligen hade fått ett täcke på sig för att det var så fruktansvärt dåligt väder. Jag var där en sväng på kvällen och hästen tyckte att det var mysigt och var på väldigt bra humör, men ägarens dotter tyckte att det var fel och var naturligtvis tvungen att påpeka det i en gårdsarbetares statusuppdatering på FB....... Jag visste ju hur det blev förra gången när jag fick skäll för att hon diskuterat, så jag skrev att vi INTE skulle diskutera det. Men det var ju såklart fel det också! Så blandade hon självklart in ordföranden och gårdsansvarig/min kollega bara för att försöka "sätta dit" mig.


===================================


mamman

Men snälla, snälla ni diskutera inte *hästen* på ett öppet forum med *barnet*. Hon är 11 år !!! och *gårdsarbetaren* och *jag* ni är vuxna, huruvida hästen ska ha/tycker om täcken eller inte är en fråga vi kan diskutera på gården inte på FB. Det är inte första gången som barnet debatterar frågor med er här och skriv inte tillthenne att "det är inget att diskutera" för det gör bara att hon forsätter diskussionen.


ordföranden

Va?


jag

Det vore nog bra om du gjorde klart det för henne, för jag tänker inte censurera mig pga ett barn!

Jag har fått skit helt obefogat förut, så jag tänker INTE ta mer!!

Vad ditt barn gör är din ensak - jag ska inte behöva uppfostra henne. Så prata med henne.


ordföranden

Jag har nog inte riktigt hängt med för jag förstår ingenting, kan någon förklara för mig vad som händer?


jag

*gårdsarbetaren* har satt täcke på *hästen* för att det var så hemskt väder. *hästen* är jättenöjd, men *barnet* tycker att det är fel.

Men nu jävlar jag har fått nog! Ska man inte kunna ta hand om en häst utan att få skit för det! 

Lämna mig utanför det här, för jag är redan på väg bort för jag tänker inte vara med i några rävspel där man kastar skit efter mig. Som jag sagt; jag är *min ålder* år gammal, jag tar INTE skit från en tolvåring i en annan människas tråd här på FB. Punkt.

Det är målsmans ansvar att se till vad barnen gör och inte ska göra.

Och vad har *min kollega* och *min kollegas vän* med det här att göra???


ordföranden

Det var mitt beslut att sätta på *hästen* ett täcke, har någon invändningar mot det så går det bra att ringa mig men jag agerade i enhet med vad jag ansåg var bäst för hästen efter många timmar i regn. I övrigt har jag ingen avsikt att ta en sådan här diskussion på nätet utan jag tycker att finns det problem träffas vi och pratar om de i verkligheten.


*mamman*, ta eventuella problem eller funderingar direkt med mig i fortsättningen. Inte med någon av våra medlemmar, varken *jag* eller *gårdsarbetaren* hade någonting med detta att göra. Tror vi bör talas vid imorgon, ringer du mig när du får möjlighet?

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards