~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 21 april 2013

Av Maria - 21 april 2013 22:18

Fått diffust svar från någon chef på tidningen som ville veta vem jag varit i kontakt med tidigare. INGEN SÅKLART, FÖR DET VAR DET JAG SKREV FRÅN BÖRJAN!!!!! Och de svarar inte ens på OM de överhuvudtaget kommer publicera nyheten. Hade tänkt skriva ihop en egen artikel och skicka ut till andra, men jag orkar inte. De har jobbat på den här artikeln sedan i höstas och ändå händer ingenting. Inte ett skit. Och de får fortfarande hålla på med sina jävla idiotgrejor.


Mitt jur. ombud är också förbannad på dem, men hon tycker att jag ska skriva ihop som en "gigantisk insändare" själv. Men det skiter jag i. Psykopaten vann. Jag förlorade - igen. Som alltid. ALLTID. Har gråtit hela dagen. Jag har verkligen gett upp. Och folk på byn kommer inte längre tro på det jag säger, för nu har det varit för många ggr som meddelat att artikeln SKA publiceras, och så har de ändå inte gjort det. Min trovärdighet är körd i botten, och jag funderar allvarligt på att flytta härifrån. Har ingen aning om vart fan jag ska bo då, men jag kan inte bo kvar här där "alla känner alla" och det enda de hör är psykopaten och hennes anhängare - och mig som hela tiden får höra att tidningen gör "sista kollen" och ska publicera, och så gör de inte det ändå.

Jag tror inte att de vågar. Någon av de jävlarna känner säkert psykopaten, så hon kommer vinna där också. Jag förlorar alltid. Går alltid sönder. ALLTID.


Vill ta livet av mig. Seriöst så vill jag verkligen det. Inatt har jag hetsätit 5 port korv stroganoff och tillhörande ris. Plus glasspaket, pizzor, chokladkakor, godispåse, fil, mackor, pasta............. ja allt. Väger säkert över 70kg igen.

Tänker inte leva såhär längre. Antingen dör jag nu eller så blir jag normalviktig, och det JÄVLIGT FORT.


Ja, så står jag här helt ensam - igen. Släpad i smutsen - igen. Ännu mer trasig än vad jag var innan - återigen.

Av Maria - 21 april 2013 10:44
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards