~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 4 januari 2015

Av Maria - 4 januari 2015 20:39

Inser att jag knappt känner någon smak på mat alls. Måste bero på all svullnad efter operationen. Undrar när det blir bättre..... Tyckte att pizzan inte smakade något, och idag stekte jag lax till middag och kände ingen smak. Känner bara salt och sött. I princip inget annat. Därför fungerar godis bäst att äta....

  


Imorgon em är det i alla fall dags att träffa min kp igen efter juluppehållet. Är sååååå skönt. Vill bara krama honom. Få vila en stund.

 


Ska ta huvudvärkstabletter nu, för jag har ont i skallen för fjärde eller femte dagen i rad nu och idag börjar det kännas som analkande migrän... får väl se var det slutar..

  

Av Maria - 4 januari 2015 00:30

Bäddade rent för några dagar sedan och upptäckte att allt blivit rött i sängen...... Började fundera på hur länge sedan det var som jag bäddade rent sist, för jag hade ett rött påslakanset... Har inte orkat duscha på ett par dagar heller, och snabbtvättade håret ikväll när jag fick syn på att schampolöddret var RÖTT!!! Så det måste komma från påslakansetet. Det var nytt - men tvättat! Dock verkar det inte ha hjälpt........... Tvättade håret flera omgångar efter att jag såg löddret.. jeeesus..... Tur att jag inte tvättade setet ihop med resten av 60-tvätten, för då hade väl alltihopa varit rött..


För övrigt... ja, jag är svullen i munnen fortfarande, och de flesta stygn verkar sitta kvar. Börjar få lite småpanik för det, eftersom de i vanliga fall bokar in ett återbesök 10 dagar efter operation för att ta bort ev kvarsittande stygn............ Det kommer inte att ske med mig. Det har ju dessutom redan gått 16 dagar. Och jag ska träffa tandläkaren den 12:e hos min kp. Men det kommer inte bli något gapande och/eller kapande av suturer i munnen. Aldrig. Då får hon tala om hur jag ska göra, så får jag försöka själv.


Har, förutom att ta hand om vovven och titta på film, "shoppat loss" på ebay. Har nog spenderat 40-50 kr. Det är ganska intressant att se hur mycket man KAN få för pengarna, och se alla galna saker som finns som man inte ens anade att de ens existerade.


Lagat tomatsoppa som jag åt till lunch, och till middag blev det äckligt pulvermos dränkt i ketchup, och prinskorv till. Och så har jag smält bit för bit av en chokladkaka i munnen, och sörplat i mig halvsmält glass med mosad banan och chokladsås..........


Sovdags nu...... i min röd-kontaminerade säng........

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards