~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 30 mars 2013

Av Maria - 30 mars 2013 19:11

Idag har jag varvat mellan att hetsäta och att röja här hemma. Röjt på och vid skrivbordet, rensat uttorkade pennor, testat batterier, sorterat all skit som bara ligger, rotat ur alla skrymslen och vrår i vardagsrummet, rensat ur skafferiet och gjort rent, kryddskåpet, hobbyskänken, verktygsskåpet...... tvättat en maskin (tvättade en igår också)... ja..... ungefär det. Började lyssna på en ljudbok och har snart lyssnat på halva nu medan jag grejat - och ätit..... Är spyfärdig, men trycker i mig godis ändå. Så jävla sjukt. Tänker på vad min kp skulle säga; "varför gör du det, varför kan du inte vara snäll med dig själv". Svaret är enkelt - för att jag hatar mig själv.

Och om någon undrat så ja, tårtan var förstörd på morgonen. Jag fick skrapa av och göra om kanterna. Den blev hur ful som helst, men han verkade ändå bli rörd av att jag bakat åt honom.


Har fått nyheter om gården också, och allt är ännu värre än vad det verkat förut. Inte för mig, men för den/de som håller på och jävlas med mig......... och inte tar hand om varken djuren eller ekonomin......


Imorgon ska jag fortsätta röja här hemma. Önskar att det vore vår på så sätt att jag skulle kunna börja slänga ut grejor i förrådet som ska ut dit. Men nu står allt i klädkammaren istället, så det ser ut som ett mottagningsrum för gåvor hos Myrorna........... Det jobbigaste är att oavsett var jag än börjar att röja så ska grejor till ställen där det reda är fullt pga att jag inte kunnit eller hunnit röja än. Hade dessutom tänkt att införskaffa några hyllor till färrådet så att jag inte behöver ja allt i högar på golvet, men det är inte så lätt att få tag i och få hem när man inte har bil och när man inte har en budget som tillåter för hög frakt (eller en psykisk budget som säger att man inte pallar att någon kör hem ens grejor och ska ha en namnteckning vid leveransen.....................).


Dessutom har jag planterat om nästan alla blommor, men det gjorde jag igår em.


Känner mer och mer att allt går åt helvete nu. Sakta men säkert. Undrar om det kan bero på att jag snart inte har någon antidepp kvar att ta. Inte vet jag, men det känns precis som innan jag började med den medicinen.

  


Just det ja.... "glad" påsk.............................

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards