~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 9 mars 2013

Av Maria - 9 mars 2013 20:19

Ingen hör av sig, ingen berättar något. Skulle ha farit till stallet i torsdags och fått lite uppdateringar från mitt juridiska ombud, men det blev inget. Skulle ha fått nyheter redan i onsdags, men då var hennes son med så då kunde vi inte prata. Istället skulle det bli på fredagen, men det blev inget då heller. Idag har jag inte hört något alls.

Det enda jag har gjort idag är att rensa ur gamla kläder ur mina gömmor. Min kp har sagt att det inte är någon bra idé att jag har kvar kläder i barnstorlek och XS. Jag vet ju det, men har inte orkat bry mig, har velat hålla fast i min sjukliga dröm om att bli smal. Men idag hade jag inget annat för mig. Kunde inte titta mer på tv eller datorn, för huvudet kändes som det skulle sprängas. Så jag plockade igenom garderoberna. Har rensat ut 4 plastkassar med kläder. Det mesta är - eller snarare var - "favoriter", men vad spelar det för roll. Varje gång jag öppnar garderoben så ser jag alla kläder som jag inte längre kan ha och som jag inte heller kommer kunna ha om jag inte plågar mig själv till bristningsgränsen.

Har nog rensat bort 5-6 par jeans. De jag hade när jag pluggade. Men jag antar att kroppen förändras med åldern också. Eller ja, jag hoppas det, så att inte allt bara beror på att jag är fet.


Sov inatt. För att jag tog min sömntablett. Problemet är att ju mer utvilad jag är, desto jobbigare blir dagarna. Ju mer flashar kommer. Ångesten har hängt över mig som en dimma idag. På em somnade jag till slut av utmattning. Känns som att det verkligen är upplagt för en hemsk natt........... Särskilt då jag ätit "ordentligt" också. Magen petar rakt ut och jag mår så illa. Vill laxera eller fortsätta äta. Kan inte ge mig själv mat för att jag är värd det, för att det är bra för mig.


Tror jag spyr snart............

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards