~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 6 april 2010

Av Maria - 6 april 2010 21:39

nu skickar jag mailet

mailet till mitt PO

om att det är slut efter måndagens träff

eftersom de alltid avslutar rakt av och aldrig trappar ut kontakten så spelar det väl ingen roll

bara att fatta beslutet känns skönt

för då är det ju färdigt sen

tack å hej - leverpastej


nu ska jag skjuta skallen av mig en stund........


är så förbannad på "E. N. Försäkring" för de håller på och ringer till min mobil trots att jag har skyddat nummer

har mailat dem, men de skiter i det

bryr sig inte ens över att jag skrivit att jag ska polisanmäla dem

så jävla roligt...........

Av Maria - 6 april 2010 18:22

NU!
NU är jag ARG!!
Har träffat mitt PO och hon hjälpte mig att handla. När hon stannade bilen här utanför så skulle vi bestämma en tid för att träffas och "prata".
Och så slänger hon ur sig att MAN FÅR INTE BYTA PO OM MAN INTE GÖR DET EFTER DE FÖRSTA GÅNGERNA MAN TRÄFFAS!!!
NÄHÄ!! Ska jag bli STRAFFAD för att jag har försökt och inte avfärdat henne från början och gett henne chans efter chans efter chans?!??!!!
JAG ÄR SKITFÖRBANNAD, SÅ DET LÄR BLIR KRIG PÅ MÅNDAG EFTER LUNCH - för då ska vi ha vårt lilla "samtal" !
 
Jag vet att jag verkar förbannad när jag är ledsen, rädd och besviken. Men NU - NU ÄR JAG ARG! ARG PÅ RIKTIGT! BARA ILSKA!

Har mailat hennes chef - igen:


"Hej igen,
Har träffat mitt ombud och bestämt en tid när vi ska träffas och prata om allt som varit. Men nu menar mitt PO att man inte får något nytt PO om man inte säger till att man vill byta redan efter ett par träffar! Ska jag alltså bli BESTRAFFAD för att jag inte orkat och har försökt och gett fler och fler chanser!?? Vi blev osams redan nu, för mitt PO anser sig ha gjort massor för mig - och visst är det så - men inget som verkligen har betytt någon stor skillnad i mitt liv! Jag är ENORMT tacksam - MEN, det är skillnad på att få hjälp med att ringa och boka en klipptid för håret, och att få den vård och det stöd som jag har rätt till!
Min terapeut sade redan efter första veckan att jag och mitt PO förmodligen inte passar ihop, och det är så jag känt det jag också. Men jag ville inte "sparka" någon, utan ville ge oss en chans! Och hela tiden vi haft kontakt har jag varit irriterad och det känns inte rätt alls! Men jag har stått fast vid det mitt beslut att FORTSÄTTA FÖRSÖKA - ända tills nu när jag känner att det inte går längre! Ska jag verkligen bli straffad för det??? Ska jag bli bestraffad för att jag behöver KOMMA NÅGONSTANS I MITT LIV, och inte kan det med mitt nuvarande PO??
 
Jag vill ha ett bra avslut, och hade inte tänkt att avsluta något i brådrasket. Men det här blir bara värre och värre! Mitt PO ändrar informationen hela tiden, och ärligt talat börjar jag undra om det ena hittas på efter det andra som ett slags försvar. Och det är SKRÄMMANDE!
Har föreslagit både muntligt och skriftligt att vi ska träffas tillsammans med dig, men mitt PO vägrar det! Så vad ska jag göra??? Sitta och få ta en massa skit på vårt numera inbokade möte - för JAG kan ju inte ha rätt i något jag påstår - och sedan när jag äntligen blir lämnad ifred hemma så bryter jag ihop, för jag mår tillräckligt dåligt som det redan är!
Är det meningen???
 
Något är ju fel när jag säger att jag vill träffa mitt PO tillsammans med dig, för du om någon borde veta vad som gäller - men mitt PO bokstavligt talat VÄGRAR!
 
Nu är jag arg! Riktigt arg! Det är "tråkigt" att jag är självdestruktiv så att det här drabbad mig - i dubbel bemärkelse.
 
Vad tycker du att jag ska göra???"
 
 
 
Har snart bestämt mig till fullo för att säga hejdå till mitt PO på måndag. Jag orkar inte mer av den här röran. Ju längre tiden får ticka, desto värre blir det. Och jag vill inte att vi ska skiljas som ovänner. Och får man inte byta PO - ja, då är det lika bra att avsluta det man har, för då blir det inget "byte".
Av Maria - 6 april 2010 08:18

jag hatar mitt liv

jag hatar mig själv

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards