~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 2 april 2009

Av Maria - 2 april 2009 20:22

Har gjort så gott jag kan för att hantera ångesten. Varit hemma hos kaninerna och varit iväg med mitt PO till Coop. AP har jobbat idag och det känns jätteskönt. Nu har hon gått hem och hon spenderade de sista minutrarna hos en patient, AH, som vanligt. Nu finns bara en enda vettig personal kvar här och det är en ssk, C. Men gissa var hon är - inne hos AH som vanligt. Och hon är ensam ssk här ikväll. Men AH går före allt och alla. Ingen får anpassad mat trots ätstörningar - förutom hon. Och hon blir serverad allt på silverfat. Missförstå mig rätt; jag missunnar inte henne eller någon annan att få hjälp - MEN all personal behöver inte alltid spendera timtal på hennes rum medan jag gråter sittandes i korridoren eller inne på mitt rum. Jag frågar mig själv hur långt det ska behöva gå - ska jag behöva skada mig för att få någon hjälp eller något stöd. Jag känner mig så osedd och övergiven att  jag vill dö. Jag är ju här för att få stöd att orka med gyn. Vad gör jag annars här? Vill gå hem NU. Jag är så in i helvete less på att vara här. Perversa erbjudanden, tafsande, tjat, gnäll och bråk. Jag är less på att skrika rakt ut att jag behöver hjälp utan att få det. Jag är jätteglad och tacksam över en massa saker, så det är inte det. Jag vill bara få vara jag och få hjälp att få vara jag. Särskilt då jag till och med slåss mot mig själv.

Av Maria - 2 april 2009 09:10

Häxan surtant var just här. Hon ville bara tala om att hon har börjat jobba nu och att vattenskadan hemma hos henne är lagad. Världsnyheter att höra för mig som patient av en ssk på avd, verkligen...


Har ätit frukost. Under en hagelstorm av könsord från en annan patient. Gick in på mitt rum och möblerade om för att försöka få fart på tv-adaptern till datorn. Men nej, det gick inte. Signalen är för dålig HÄR I CENTRALA STAN. Jävla digital-tv!


Redan före kl 9 hade jag hetsätit allt godis jag köpt till helgen. Men nu är det slutätet! Jag är så jävla fet och äcklig.


Ska träffa terapeuten kl 10 och mitt PO i eftermiddag. Tydligen ska det vara rond idag också. I vanliga fall är det stor-rond tisdag och fredag, men denna vecka blir det tydligen onsdag och torsdag. Som om något hunnit ändras inom loppet av mindre än ett dygn...

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards