~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 10 april 2009

Av Maria - 10 april 2009 08:41

Har sovit inatt. Som en stock. Fick en coctail av ssk P igår kväll vid 22-tiden. Bäddade ner mig i sängen och har sovit som en stock. Vaknade vid halv sju och har svinont i rövmusklerna, låren, vaderna, nacke, axlar - överallt. Från min panikångest attack igår morse när jag var så spänd i flera timmar och skakade så sängen skallrade.


Känner mig klarare i huvudet, vilket är både bra och dåligt. Bra för att det är otäckt att gå runt i en enda dimma av sömnbrist, men dåligt för att allt blir tydligare och ångesten starkare.


Vägde mig för en stund sedan. Har gått upp 2kg till på en vecka. Får panik bara jag tänker på det. En stor fet och äcklig blobb.


Skickade SMS till J för en gångs skull. Skrev att det går skitbra för mig, men att det är jobbigt såklart. Hon svarade direkt och skrev att hon var på väg till sin pappa (som enligt hennes första version våldtar henne stup i kvarten så att hon skadar sig pga det, men andra versionen är att hon har EP och råkar skada sig då) och frågade vad jag gjort eftersom jag ska ha vak. Tänker inte svara. I hennes värld ska man vara så sjuk som möjligt, och hon kan aldrig förstå hur man kan ha vak i förebyggande syfte.


Saknar forumet. Vännerna. Undrar hur alla mår, vad de gör, om de fortfarande lever. Har gett upp försöken att få tag i B. Han hör inte av sig eller ger tillbaka några pengar. Så de har jag sett för sista gången. Skulle verkligen behöva dem, eftersom jag måste spara pengar nu om jag ska ha någon framtid. Vår fina regering har ju bestämt att man bara får ha studiemedel i 4 år nu, och jag har ju redan pluggat i 4½ år. Lån får man inte hur länge som helst heller, trots att jag förskt betala tillbaka - men det har man inget för. Och jag kommer inte få något bostadsbidrag heller sen när jag är 30, så hur ska jag kunna studera överhuvudtaget. Vet att det har varit ett jävla liv om att studenter kan jobba samtidigt, men folk borde veta att det beror på VAD man läser och hur lätt man har för sig. De som gnäller över att en del studenter kan både studera och jobba kan enligt mig dra åt helvete. En hängiven och intresserad student som läser något annat än kurser som bara har hemtentor kan inte jobba vid sidan av. Punkt.

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards