~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 11 april 2009

Av Maria - 11 april 2009 23:06

Det har varit totalt kaos på tillnyktringen hela dagen. Jag har inte fått plats. Och så har min sk "mens" kommit - äcklet. Skönt att det var imorse, för nu är det i princip över. Har dock enorm mensvärk.

Började gråta ikväll för empatistörda ssk E sa att jag redan fått alla tre stesolid idag, men jag VET att jag bara bett om 2st. Sen vad jag fick av ssk K när jag bad honom om något mot mensvärken innan magen sprack upp har jag ingen aning om. AJ jobbade idag och sa att hon brukar fixa ihop en liten coctail, så jag bad K att göra det efter rapporteringen. Och förmodligen fick jag en ibumetin och en stesolid - stesolid utan att ha bett om det.


Och vaket eller tillsynen finns inte. Har legat timtal här ensam inne på rummet utan att någon har tittat in. Så nu har jag skrivit ett brev för sista gången och sagt som det är - att jag kommer skada mig om jag inte får mer hjälp. Sen om de sätter in tillsyn eller vak vet jag inte, men det här var den sista varningen. Eftersom min sk "mens" har kommit idag så vill jag bara stoppa in vassa saker där nere, så jag törs inte stänga dörren in till mitt rum ens. Jag gör så gott jag kan, men det RÄCKER inte. Så nu är det upp till dem om det här går eller ej.

AJ sa idag att hon kommer ta ett steg tillbaka om jag skadar mig. Men vad fan ger de mig för val. Jag är SJUK. Jag är BEROENDE av att skära och skada mig. Och att vara här är som att en alkoholist skulle gå in på Systemet.


Är svintrött men tänker inte ta någon nattmedicin. Tänker fan inte sova, för då stänger de dörren och då kommer jag skada mig.

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards