~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 3 april 2009

Av Maria - 3 april 2009 22:16

Den här dagen har varit fruktansvärd. Ett kackel utan dess like. Som taget ur en jävligt snedvriden film om psykiatrin. Efter middagen kulminerade det hela. En patient fick en tvångsinjektion och blev aggressiv, och jag själv och en stackars 17-åring blev beordrade av en annan patient att knyta hennes skor. När killen vägrade och jag ringde på personal eftersom kärringen var så hotfull, så slängde hon helt sonika sin mugg med mjölk rakt över oss båda. Killen blev skitförbannad och jag suckade mest medan mjölken rann om oss. En personal fick se till så att killen inte knockade kärringen. Så det var bara att gå och duscha igen och tvätta kläderna. Vid kvällsfikat fick jag i alla fall min mening sagd. Sa till kärringen att jag inte pratar med folk som slänger mjölk omkring sig och beter sig värre än dagisbarn, osv. Jag slog henne på käften - verbalt. Vilket hon naturligtvis inte klarade. K, en manlig ssk, fick ta bort henne från matsalen och nu får hon hålla sig på begränsningen. Jag fattar att människan är RIKTIGT SJUK, men man måste ju få reagera ändå. Talade om för nattssk nyss att de måste hålla koll på vad hon gör för hon är desperat efter cigaretter. Erbjöd den 17-årige killen s*x i byte mot en cigarett. Hur gammal kan hon vara? Säg 60 år kanske?! Så hon är riktigt SJUK.

Av Maria - 3 april 2009 06:13

Har varit vaken sedan före kl 3. Sett på film och haft ångest så jag skakat och fortfarande skakar. Mötte nattskk C när jag gick upp nu vid kl 6 snåret när de låste upp rökrummet. Han såg förvånad ut trots att jag sa att jag varit vaken sedan före kl 3. Jag har ju sagt att jag inte kan sova när P inte jobbar. Ingen tror väl på mig så vad spelar det för roll. Har lust att fara hem och skära mig som aldrig förr, men jag ska ju inte göra sådant längre. Allt destruktivt ska ju bli neutralt eller ännu hellre konstruktivt. Men det går fan inte att göra allt på en gång.


AP jobbar dag idag och AJ jobbar kväll, tack och lov. Fettet dryper om mig och jag vill gå hem och bara vara hemma och se på tv och gosa med kaninerna. Men jag är fast här. Inlåst. För mitt eget bästa. Har varit här sedan 12 feb nu. Hade det inte varit för personalen så hade jag blivit tokig för länge sedan.

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards