~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 1 maj 2009

Av Maria - 1 maj 2009 23:54

Stefan fattar inte. Han förstår helt enkel inte. Han vet inte hur man bör uppföra sig. Han vet inte hur man tilltalar andra människor eller uttrycker en åsikt. Och jag är SPYLESS på det. Han flippade ur TOTALT ikväll. Stod och skrek "kärringjävel" åt mig inför personal och de gjorde ingenting. Han fick stå där och gaffla på mig och jag bara satt där tyst. Men när han kom tillbaka en gång till och började IGEN så sa jag åt honom att lägga av, och det togs emot som av ett trotsigt barn. Till slut sa jag åt honom att det i alla fall inte är jag som får tvångsinjektioner och blir bältad. På det svarade han att jag är helt störd i huvet. Men då hade jag redan lagt ner "diskussionen". Sen när ssk M kom och satte sig hos mig så gick han och smög för att tjuvlyssna för att han är så paranoid att han tror att alla alltid pratar om honom.


Och när jag skulle få min Propavan så stod han och gormade om sin tvätt och att det var viktigare att hänga upp den i torkskåpet än vad jag än kunde ha för ärende eller behov. Jag kommer inte sova en blund inatt för jag mår så jävla dåligt och är så upprörd efter den här kvällen. Aldrig i helvete att jag tänker prata med honom igen efter det här. Särskilt inte när personalen reagerar. Tänker sitta här inne på mitt jävla rum och ruttna bort. 


Alltså, jag förstår att han inte förstår bättre och att sådant här ingår i hans problematik. Men han kan inte vara ute på frigång och permission när han hotar och skriker åt alla som korsar hans väg. Han kommer bli nerslagen en dag! Och SLÅ NER NÅGON!


Jag struntade i att se färdigt filmen, för den höll på längre än Matrix som han "tittade på" (han varken tycker om eller klarar att se på film), så hade jag suttit kvar vid andra tv:n så hade det blivit ett jävla liv - igen.


Imorgon ska han på perm - om han fortfarande FÅR det. Men eftersom det är den nattpersonal som det är här nu, så tror jag inte att någon av dagpersonalen ens kommer ifrågasätta det.


Vill så jävla gärna skära mig! DJUPT! Känna blodet rinna. Kittlandet av rakbladet medan jag "sågar" mig ner bit för bit. Tack Stefan för att du har förstört hela min dag idag - och imorgon eftersom jag inte kommer kunna sova.

Av Maria - 1 maj 2009 21:58

Har haft en fruktansvärd dag idag. Visste att jag var tvungen att gå hem till A och T. Tänkte ta lugnande, men sen försvann allt det i paniken att lämna avdelningen. Kom hem och rotade igenom hela jävla lägenheten efter laxertabletter, men AJ fick mig att lämna allt sådant när hon var hemma hos mig. Sprang tillbaka till avdelningen för att inte flippa ur hemma. På avd har S härjat som faaan. Han har hotat personal, att han ska spränga gud vet vad, och förstört trädgårdsmöbler och en soptunna när hans stödpersoner var här. Sen kom han in och fortsatte, och för en gångs skull stod jag upp för mig själv och sa till honom att sluta när han gav sig på mig. Då bröt helvetet loss - naturligtvis.


AP har jobbat ikväll, men det hjälper knappt när hon inte har tid. Och nu är det andra "gänget" som jobbar natt. Men en ssk är utlånad till annan avd, och vi har fått den berömde Kenneth istället. Han är helt störd, för att vara brutalt ärlig. Han har ingen som helst empati eller värme, och han är provocerande, elak, slarvig och borde inte få jobba inom vården överhuvudtaget. Definitivt inte inom psykiatrin. Har tänkt att se en film nu ikväll som slutar kl 0:10. Det är ju sagt att man får se klart filmer som slutar efter kl 23 om de börjar före dess. Så nu jävlar ska jag se till att jag får något - som inte har gnällt eller bett om något en endaste ynka jävla gång.


Nu sitter S här och snackar skit om J. Blir så jävla arg. Och så pratar han hela jävla tiden och säger att det är "skräp" jag vill titta på. Vill bara skrika rakt ut.

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards