~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Maria - 25 maj 2009 22:45

Allt är helt åt helvete. Det går inte att ha ett vårdmöte för min jävla läkare kan inte samma dagar som min terapeut. Har fått mail från läkaren idag där hon skriver att hon kommer på onsdag. Då vill hon "reda ut" lite av det som har blivit motsättningar mellan oss. Men jag svarade NEJ, för hon skrev dessutom att hon är ansvarig för min slutenvård och inte avdläkaren - pga en händelse för ÖVER ETT ÅR SEDAN.

Jag flippade totalt och det finns ingen chans att jag tänker prata med henne. Förra och förrförra gången hon gjorde mig ledsen så tog jag upp det i mail och trodde att hon skulle ta upp det när vi sågs. Men det gjorde hon aldrig! Så aldrig i helvete att jag sitter och stirrar på kärringen i tysthet ca 3 min innan hon går. Så jävla dum är jag inte!


Är AH-kväll ikväll så det finns ingen personal. Och jag mår skit. Ska ta min jävla Stilnoct nu så jag får sova bort den här dagen. Önskar att jag vore död. Fick Lergigan, Propavan och Stilnoct runt kl 22, och jag gick raka vägen in på mitt rum och spottade ut allt. Men nu har jag tagit Lergigan och Propavan. Ska pilla i mig Stilnocten nu också.


Sov gott allihopa!

Av Maria - 25 maj 2009 08:28

Vaknade vid halv tre. Somnade kanske halv tolv. Då hade jag tänkt be om en Stilnoct vid midnatt, men vid halv tre så börjar det ju liksom bli lite väl sent. Gick i alla fall upp vid 7-snåret och möttes av urin-stank. Tydligen är det en farbror som är inlagd här sedan igår som har "läckt lite". Så personalen stod och torkade golvet i matsalen när jag kom upp, och så spritade de stolar och fåtöljer han suttit i. Men det luktar fortfarande, för han har ju rört sig över hela avdelningen och man ser till och med fläckarna på golvet. Stackars karl. Men jag rår inte för att jag tycker att det stinker och är ofräscht.


Idag ska jag träffa min terapeut kl 10. Och jag hoppas att jag slipper träffa läkaren, men det skulle inte förvåna mig om hon antingen skiter min åsikt eller läsa mailet jag skickat.


Måste be om lugnande. Jag orkar inte.

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards