~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 24 maj 2009

Av Maria - 24 maj 2009 22:43

J spillde en massa blåbärsdricka på sin vita linnetröja och gick för att tvätta den - och sin andra tvätt eftersom han ändå skulle tvätta. Men då kom Stefan och levde en hel jävel för se han hade ju tänkt att tvätta kl 22. J började backa, men då blev jag förbannad. Aldrig i helvete att Stefan ska få tvinga bort någon från en så jävla töntig sak som för tvättmaskinen! Men han skulle se till så att J körde på kortprogram, och det räckte inte med att både han och personalen sa att han skulle göra det. Utan Stefan trängde sig in i tvättstugan och började på med J's tvätt. Jag blev vansinnig - men höll käften. Sen kom Stefan och satte sig hos mig och pratade illa om J och att allt och alla är så jobbiga. Men DÅ sade jag ifrån. Det är ju HAN som GÖR allt jobbigt! Stefan fräste då till svar att jag inte skulle lägga mig i, men då jävlar kunde jag inte hålla tyst alls. Jag sa att HAN ju lägger sig i J's saker, och då måste det vara tillåtet att JAG lägger mig i Stefans saker. Men icke. "Jag gör som jag vill, det har jag alltid gjort!". Mitt svar på det blev; vad bra, då gör jag som jag vill också! Då gick han därifrån och svor, hotade och kallade mig öknamn. Som svar på det sa jag "tack, det ska jag lägga på minnet tills polisförhören om misshandeln är", och log. DÅ blev han rädd. Och gick och sade till personal - att jag lade mig i att han lade sig i J's saker.

Av Maria - 24 maj 2009 20:32

AJ har jobbat idag, men jag har knappt sett till henne. Det har bara varit 4 personal och full rulle både här på avd och på andra sidan. Jag har varit ute flera gånger. Det känns så skönt att slippa avd för en stund, men jag orkar inte göra så mycket.


Lille killen som är här på avgiftning, M, är så bränd i huvudet att han tror att han är färdigavgiftad efter 3 dagar... Jag kan INGET om missbruksproblem, men jag vet hur många andra avgiftningar har gått till och hur de brukar må. Till slut river de halva avdelningen och ska döda allt och alla om de inte får mer benso eller annat önskemål uppfyllt. Och M vill inte ens göra det här. Det hörs på honom. Han gör det inte för sin egen skull, utan han gör det under hot om LVM, han pratar hela tiden om hur man fuskar och inte fastnar i urinproven. Han tror att han vet vad livet innebär, men jag lovar - han har inte en susning.


Har kommit två andra karlar också. Har ingen aning om vad de är för troll, men jag tror att de kommer från tillnyktringen. Stefan har kommit tillbaka från permissionen och han satt nyss och SKREK åt sin mamma i mobilen. Det är verkligen synd om honom. 36 år och så överbeskyddad av sin mamma att han inte har någon som helst sjukdomsinsikt eller resurser.


AH är tillbaka från sin veckopermisson, och som vanligt då så är det en "AH-kväll" - dvs all personal ägnar henne all uppmärksamhet. Så ikväll vet jag att det inte finns plats för mig. Men som tur är har jag ju varit ute och har tagit en Stesolid, och sen är det sämsta nattgänget som jobbar.

Ikväll har också ssk:orna lyckats att låsa in nyckelkortet i medicinrummet, så det blev ingen kl 20-medicin utan vi får vänta tills kl 21 när nattpersonalen kommer med sina nyckelkort.


När jag var ute idag så matade jag änderna i sjukhusdammen. Mitt hjärta brast när en gräsandshane hade vit plast lindat vid näbben och runt huvudet. Sprang till avd och pratade med AJ och hon ringde både polis, djurskydd och ornitologerna. Så förhoppningsvis får de tag i honom så att han får hjälp. Annars kommer de skjuta honom.


Imorse fick jag en otrevlig överraskning; jag ska tydligen smörja både morgon och kväll. Inte bara på kvällarna. Men ingen har kommit med salva till mig på morgonen förut. Så jag vet inte hur det blir med det. Och nu är nattpersonalen här och ingen medicinbricka har setts till ännu.

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards