~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 6 maj 2011

Av Maria - 6 maj 2011 22:50

Nu har puckona slutat trumma där uppe. Jag har tagit ett välbehövligt bad. Och vad händer nu då? Jo, de tittar på tv. Hur kan jag då veta det..? Jo, för att ljudet är på så in i helvete högt att jag hör varenda ord som sägs..!! Och de här lägenheterna är extra ljudisolerade! Just nu tittar de på TV4+.........

*intresseklubben antecknar*  


Känns som att jag behövde ligga i blöt i badkaret. Lösa upp all smuts som lagrats. *urk* Tur att jag ska göra rent duschavloppet igen innan jag flyttar!   


Har undersökt Astrids "hårda sår" på ryggen bak. Och det är nog inga sår egentligen. Är bara som vitt "skorv", men det sitter fast i pälsen som växer ut så jag har följt min kaningurus råd och klippt ner pälsen där. Hade ingen helosan att smörja med, men jag tror att Astrid var minst lika nöjd med Solroskrämen jag hade. Försökte pilla bort så mycket som gick, men jag såg på henne att det gjorde ont när jag drog i de små korta pälssnuttarna. Så jag smörjde på en extra gång och så gosade vi istället. Det både ser och känns bättre nu i alla fall, så det är SKÖNT för en orolig matte... Behöver bara "mjuka upp" det torra vita så tror jag att det kommer att lossna och bli som vanligt.


Nu sitter hon och väntar på sin älskade nattmorot... Stirrar på mig och så fort hon får ögonkontakt med mig så sätter hon sig och frågar "är det dags snart eller???" Mattes älskade lilla rulta!   

Av Maria - 6 maj 2011 19:59

idiotjävlarna som flyttat in ovanför sitter och spelar trummor eller nåt

dunkar och vibrerar i hela vardagsrummet

har bankat med HAMMAREN på ELEMENTRÖREN

men inte fan tystnar de ändå

MAN KAN INTE SITTA OCH STAMPA MED FÖTTERNA PÅ GOLVET NÄR DET ÄR JÄVLA EKPARKETT PÅ GOLVET OCH BETONG UNDER - DET BLIR SOM EN ENDA JÄVLA RESONANSLÅDA!!!!!

VAD ska man behöva göra för att få dem att lägga av?????

jag DÖR

på vippen till panikångest

JÄVLA PUCKADE IDIOTER!!!!!!!

snart sliter jag håret av mig

seriöst

jag gör snart det

orkar inte höra skiten

Av Maria - 6 maj 2011 11:47

Skrivit om hästar på ett ställe, och blir nu totalsågad - för något som jag inte ens nämnt. VARFÖR ska jag hålla på och försöka när jag VET att det blir såhär???

Jag tar åt mig alldeles för mycket och av fel anledningar, men ändå utsätter jag mig för det. Varför??? Jo, förmodligen för att jag någon jävla gång vill ha samma rätt som alla andra att tycka och tänka. Och när det gäller hästskötsel så finns det fan i mig lika många olika sätt som anses vara rätt som det finns stall - minst!

Ska inte läsa något mer där, utan nu får det vara. Ingen idé att ödsla tid och energi för att bara bli kritiserad.


MAN MÅSTE INTE VARA ÄLSKAD AV ALLA. Varför kan jag inte acceptera det...........


Fan.


Vet inte vad som står på agendan idag. Borde städa ur köksskåpen som gapar tomma och ta reda på rena tvätten från igår. Men den lilla luft jag hade har gått ur mig nu.

  

En del människor borde verkligen tänka liiite längre än vad näsan räcker innan de skriver eller säger något, men en del bara häver ur sig saker som är SKIT.


Astrids päls håller på att växa ut där hon slet av den när hon var skendräktig... men det har blivit nästan som sårskorpor... är lite orolig.. för det har hon aldrig haft förut... Vet inte om jag ska tvätta med vatten eller bara låta det vara.. Vill lösa upp det hårda som pälsen sitter fast i... tror att det skulle vara skönt för henne..... Men jag vet inte... jag vet och kan ju ingenting........


Har haft sendrag i höger vadmuskel inatt........ Har så ont så jag knappt kan gå... Försöker stretcha ut den, men det funkar inte. Borde träna eller göra något som värmer upp muskeln innan jag drar ut den, men jag orkar inte... orkar inte bry mig.


Bläääääää på allt!!!

  

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards