~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 9 september 2009

Av Maria - 9 september 2009 12:38

Jag har fått fiskbebisar! Höll på att städa ur akvariet för första gången och fick se något litet komma simmandes. Jag har sett 2-3st yngel och det är korallplaty, så det inget som kommit med från djuraffären med växterna.

Undrar hur många jag har haft ihjäl idag........

Hoppas de andra överlever, men det vet man aldrig för det är en påfrestning att byta vatten och hälla i kranvatten.

Ska se om jag kan få någon bild på dem och lägga in här.

Av Maria - 9 september 2009 09:34

Ångestmolnen sveper in mig i en ogenomtränglig dimma. Terapeuten har fortfarande inte hört av sig. Antingen är hon extremt upptagen, förbannad eller sjuk.

Känner mig så jävla äcklig att jag inte orkar leva i nuet. Det finns inget nu. Känns som att simma i en slemmig gegga som suger ner mig som kvicksand. Har försökt att ha på mig en riktig bh idag, men jag får för ont i ryggen. Tillbaka till mina "hålla på plats så gott det går"-bh-topar..... Men jag borde ha förstått det, för det första som växer på mig när jag går upp i vikt är bysten. Så det lär väl vara det sista som minskar i omfång. Låren har fått nya bristningar så att det nästan ser ut som om jag hade klöst mig. Så jävla äckligt. Men huden klarar väl inte att hänga med när man går upp 20kg i vikt på bara några veckor. Jag kommer få "ärr" av det här för livet, men ändå fattar ingen vad jag menar. "Du är inte SÅ tjock, fortsätt med medicinen.". De tar mig inte på allvar. Men jag ska fan i mig visa dem allihopa!

Det blåser nästintill storm här idag, så jag kan ju ställa in min tänkta ica maxi-tur om det inte förändras.

Måste fixa spraylack också. Har gjort "pokermarker" av träformar som jag köpt på Panduro. Det var tillräckligt jobbigt att sitta och måla 100st små knappar för hand... Måste sätta upp kökshandduks-skyddet som jag målat också. Bara ett stort papper som jag målat ett träd på och som ska ta hand om ev spillda saker så att det inte hamnar på tapeten bakom.

...och så kommer det flashbacks..... mår illa......

jag blir så liten

och så tror jag att jag blir arg

kan nästan höra hur mammas och pappas röster ekar; "vi har överbeskyddat dig"

varje jävla gång de säger det så har jag lust att skrika att de har FEL för man är inte överbeskyddad om man som barn blir sönderknullad i år efter år!!1


jag orkar inte

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards