~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 18 september 2009

Av Maria - 18 september 2009 17:49

Mår piss. Har i alla fall börjat med Alli idag och hoppas att det ska ge resultat. Har redan gått upp 1kg efter att ha höjt dosen från 30 till 60mg i 3 dagar. Och ändå har jag ätit mellan 200 och 500 kalorier per dag, och cyklat en mil på motionscykeln. Men biverkningen går inte att påverka. Fungerar det inte med Alli så vet jag inte vad jag gör. Då dör jag. Och läkarjäveln har inte hört av sig heller, trots att hon skrev att hon skulle få svar direkt. Jag har inget förtroende för henne, hon är kall som en isbit och så trångsynt och fyrkantig att hon till och med gör sig själv illa på sina vassa hörn och kanter. Alla säger "byt läkare". Men det finns ingen som vill ha med mig att göra. Inte sedan min fd internetvän förstörde allt så att min läkare lämnade mig vind för våg. Hade jag haft henne kvar idag så hade jag studerat vid det här laget. Men nu går bara tiden och jag försöker och försöker, men det räcker inte.

Så jag har beslutat idag att om de har ändrat så att man inte får hjälp med sina ärr av plastikkirurgen efter att man varit skadefri ett år, så kommer jag fortsätta skära mig. För får jag inte hjälp med ärren så kommer jag aldrig kunna arbeta inom vården och jag kommer aldrig mer kunna bada och aldrig vara tillsammans med en kille.

Och får jag inte hjälp av kvinnokliniken så har jag inget värt att leva för, för man ska inte behöva leva med smärta i hela sitt liv och bli handikappad och inte kunna röra på sig.

Så nu är det inte långt kvar tills jag får reda på något. Försöker ta det lugnt och tänka förnuftigt, men det är inte så lätt. Jag har ingen ork kvar. Och jag är så ensam.

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards