~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 4 september 2011

Av Maria - 4 september 2011 23:53

1. Pajar jag matstrukturen minsta lilla så går allt åt helvete sen.


2. Min hjärna fungerar inte utan mat.


3. Det hjälper inte att skriva "F.U.!" på kom-ihåg-tavlan i köket.

Av Maria - 4 september 2011 21:07

Hetsåt. Lade mig i sängen under bolltäcket. Somnade. Sov. Vaknade. Hade missat middagen - som jag skulle ha lagat och gjort iordning till morgondagens lunch också. Förtvivlad. Hetsätit igen. Duschat. Vet inte vad jag ska göra. Kommer inte kunna sova inatt. Terapi imorgon, och så ska jag till ÄS för samtal kl 13. Sen ska jag dra därifrån och komma tillbaka efter kl 16, så att jag slipper det störda mötet. Måste höra om min kompis kommer dit eller om vi ska ses någon annanstans. Det är en go tjej jag träffade på ÄS före sommaruppehållet. Måste smsa henne. Orkar inte göra något, men jag måste ju göra något...


Av Maria - 4 september 2011 14:43

Herregud vilka barn.......... Har varit på ridlekis sedan kl 8:30. Kom hem vid kl 14.  Är helt slut. Utmattad. Springer runt som en yr höna och vet ingenting och har ingen aning om vad någon heter eller vad som är planerat. Höll på att garva ihjäl mig när jag hade ansvaret för den sista djurgruppen; en liten tjej sa då till mig "vet du INGENTING???" ! Jag var tvungen att bita ihop hårt för att inte börja gapskratta och svara "nej, tänk, jag vet ingenting!"...!!   

Har gosat med bäor, städat åt kaniner, en ponny försökte slänga ner mig i gräset - men det kan han ju fetglömma för han är så liten jämfört med de hästar jag brukar ha!! Tog med mig honom och gick en vända och körde lite markarbete efter att grupperna var klara, och då insåg han att han var tvungen att ge upp..! JAG vann!! Nåde den häst som tror att den bestämmer över mig!

Ja, herregud. Men jag har haft KUL!! Riktigt kul!!! Trivs som fisken i vattnet!


Nä, nu måste jag vila lite. Har blivit slarv med mattiderna - såklart. Men jag hade verkligen inte ens haft tid att svälja en banan hel... Så nu är det hetsätningsvarning.. och imorgon ska jag till min t, och jag måste ändå förbi apoteket för att hämta ut medicin...... Måste försöka att inte köpa "något annat".....

  

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards