~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Maria - 18 januari 2010 23:04

....och nu börjar jag bli SKITNERVÖS........ Har ätit massor.. men så sa det bara stopp och nu mår jag så jävla dåligt och är så nervös att jag inte kan äta. Det är visserligen bra, men.... det är för sent....... läkaren kommer se hur fet jag är imorgon oavsett.................. Och jag är världens jävla äckligaste...............

Kommer skämmas ihjäl....... förstår inte hur jag ska kunna visa............ Bara tanken på att dra upp ärmen...... det snurrar i skallen............... och sedan mina lår...............................................
. H E L V E T E................

Säger hon nej till att hjälpa så varför ska jag låta bli att skära mig igen.............


Jag vill dö. Det vore bättre och lättare än det här.

Av Maria - 18 januari 2010 16:23

Nu har jag FÅTT NOG! Mitt störda PO har haft fel hela jävla tiden - det är INTE ridterapi 2 timmar per gång, så pappret jag skickat till FK efter att ha fyllt i med blod, svett och tårar är FEL. Och det är underskrivet på heder och samvete. Har mailat både min handläggare och ridterapeuten. Frågat FK om jag ska skicka in en ny ansökan, och frågade ridterapeuten hur det EGENTLIGEN är.

Vill skära ihjäl mig!!!

Och så ringer kärringen till FK - UTAN ATT TALA OM DET FÖR MIG!!!!!

Hon jobbar för i helvete på uppdrag av MIG! JAG ska berätta för henne om mina behov och sedan ska hon fundera på om och vad hon ev kan göra. Hon ska INTE bara göra!

Vill be henne dra åt helvete! Hon förstör det här totalt!!

Hade hon frågat mig om hon skulle ringa till FK så hade jag sagt NEJ - för det sköter jag SJÄLV! Men inte ens det får jag göra, trots att handläggaren har sagt att jag får skriva och fråga så mycket jag vill!

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards