~ Quo Vadis ~

Alla inlägg under maj 2011

Av Maria - 1 maj 2011 16:41

Återigen en dag av flyttstädande och packade... Eller kanske snarare packande och städande. Båda klädgarderoberna är tomma och urtorkade nu. Så jag bor i resväska from idag. Tagit ner kökslampan, men är förbannad på att jag inte får bort pluggen som lampkroken hängt på. Det fanns ingen krok när jag flyttade in, så jag behöver inte bjuda på det till nästa hyresgäst. Dessutom vore det jävligt surt OM jag skulle få backning på att det hänger en lampkrok i taket. Har i alla fall insett att jag har en annan syn på flyttstädning än de flesta andra - återigen. Hittat ett kvitto från posten från 1994 vid fläkten... Huset byggdes väl då...

  


Imorgon måste jag försöka få hem något ätbart. Har ingenting hemma nu. För övrigt fortsätter väl packandet och putsandet. Fördelen med att plocka och städa ur skåp och garderober är ju att när det är klart så är det klart. Bara att smälla igen luckan/dörren och bocka av skiten.


Idag är ingen bra dag. Imorgon kommer inte vara det heller. Ingen terapimåndag. Och jag behöver skrika. Skrika rakt ut. På onsdag är det äs-t och sedan ridskola. Först på torsdag fm får jag träffa min t. Från början var det sagt tisdag em, men hon ändrade. Tror att hon drog en liten vit lögn för mig om varför, men skit samma. Hon menar inget illa trots att jag tar väldigt illa vid mig. Men det är ju mitt problem.


Tack och hej - leverpastej...

Av Maria - 1 maj 2011 11:41

Gick en sväng till förrådet. Skulle leta efter en väska. Lampan är tänd när jag kliver in, och får syn på att ett av mina överdrag till kaninernas transportburar ligger på golvet utanför. Och det andra är halvvägs utdraget. Blev så jävla förbannad så nu har jag tappat allt idag. Har aldrig varit med om något så jävla korkat förut. De ska ju vara himmelskt glada att jag inte kom på dem när de gjorde det, för en Maria med PMS är INTE att leka med!!!

Har satt upp en lapp vid porten att folk ska kolla sina grejor, och så har jag mailat till vaktmästaren. Vet inte om något saknas. Tror inte det. Men jag blir JÄVLIGT FÖRBANNAD I ALLA FALL!!!!!

Förra gången när jag skulle flytta, då jag flyttade hit, så brände någon idiot sönder min cykelsadel med en cigarett två veckor innan jag fick hämta nycklarna. Den här gången pillar någon annan jävla idiot ut saker ur mitt förråd!!! VAD FAN ÄR DET HÄR???  


Hela dagen förstörd. Blod svett och tårar gick åt för att sy de där jävla överdragen för att hålla kaninerna vid liv och utan köldskador när jag ska resa vintertid!

  

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards