~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 14 augusti 2011

Av Maria - 14 augusti 2011 23:57

Släppte ut Astrid och höll på att städa och fylla på mat åt både henne och Tilda. Fyllde på hennes bur först för jag brukar ha en stol stå som hon kan "mellanlanda på" när hon hoppar in och ut (hennes bur står ovanför Tildas, så det är ju inte jättelågt direkt - även om hon utan problem hoppar in genom det lilla hålet, egentligen). Jag ställde alltså hösäcken på stolen och fyllde på hö åt henne. Sen flyttade jag på stolen och ställde säcken på golvet. Öppnade till Tilda och började fylla på där också. Så plötsligt är Astrid SÅ JÄVLA DUM I HUVUDET att hon ska hoppa in till sig! Jag hade mitt HUVUD DÄR!!!!! Så hon "mellanlandade" på skallen på mig innan hon hoppade in genom burluckan! Hon är helt jävla störd!! Hon måste ha något STORT fel i huvudet! Jag är ingen PALL!!! Och eftersom klorna är nyklippta så kändes det extra mycket - jippi. Har säkerligen rivmärken i hårbotten, och ner på örat och ena kinden. HUR får man en kanin att inse att hon BARA ÄR EN KANIN??? Jag är inte hennes dörrmatta!!

Jag blev så förbannad så hon fick stanna inne sen.


Har tvättat. Har gjort allt möjligt. Bakat plommonkaka - och jag har gått upp 10kg i vikt. Och imorgon börjar ätandet - igen.

Bulimin skriker i mig. "LAXERTABLETTER!!!!" och "bli SMAL!!!"......

jag orkar inte.....   

Av Maria - 14 augusti 2011 15:31

Usch, jag är så nervös så jag håller nästan inte ihop! Dissocierar hela tiden. Är helt skräckslagen. Men jag SKA göra det här. SKA. Det måste fungera. Och de måste ge mig den tid jag behöver.

Gaaaaaaaahh!! Fy fan..... känna min kropp.............. att jag HAR en kropp...... och sedan också kunna ta tillbaka den.............. ...... .................. ..... .. .... ..........känns som att sitta på ett tåg som kör med full speed mot en bergvägg.....

 

Tagit en "stay solid". Det sägs att det tar ca 15 min innan den verkar, och mindre än så på de allra flesta. Men det har jag aldrig märkt av. Det är nog som narkosläkaren sa, att jag tillhör den lilla skaran som lugnande och liknande preparat inte alls tar lika på. Ändå har jag aldrig höjt dosen - till allas förvåning.


Känns som att jag kommer svimma snart...

Av Maria - 14 augusti 2011 11:03

Var femte sjuåring vill bli smalare - och en människa har mage att säga att det är GLÄDJANDE att de inte börjar banta förrän lite senare!! Vad görs åt det under tiden då??? Inte ett skit! Så vad är det för "glädjande" med det!? GÖR något åt det - och var glad SEN!!!

VAD kommer att börja göras imorgon? Ingenting! Hur många barn börjar banta eller på annat sätt manipulera sin vikt imorgon? MASSOR!!

"GLÄDJANDE" ?????

 


Förlåt, jag blir bara SÅ FÖRBANNAD! Ett så fullständigt IDIOTISKT uttalande! Jag fattar vad hon menar, men hon borde ha sagt det på ett annat sätt!!!


Har tvingat i mig fil och flingor alldeles nyss. Vikten går stadigt uppåt och jag mår som jag förtjänar...   

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards