~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 28 augusti 2011

Av Maria - 28 augusti 2011 17:33

Idag var det dags för ridlekis! Kunde inte äta någon frukost, var för nervös. Tog min cp-cykel och trampade iväg. Kom fram och träffade två unga tjejer som var jättetrevliga! Stannade och skulle hjälpa till med någon grupp. Kände mig ganska bortkommen, men den gamla gården andades MYYYYYS lång väg. Till slut stod jag där och pratade själv inför barnen och föräldrarna..!  

Jag vet inte vad som händer med mig! Har ingen aning om vad jag sagt, vad någon heter - eller ens vad de 10 hästarna heter. Men jag trivdes som fisken i vattnet! Så där kommer jag nog att tillbringa mycket tid!! Verkar som att tjejerna driver allt själva, och de behöver verkligen hjälp för det är inte lätt.

Så jag har sadlat, tränsat, borstat, förklarat, hjälpt barnen sitta upp och av, ledit runt dem på ridbanan. Hämtat kaniner och marsvin och satt i famnen på dem, motat en minigris, klappat en katt och en hund - ja, allt! Hängbukssvinet var SÅ GULLIG!! Ögonen var så snälla så man bara smälte!   Underbart söta hästar, och väl omhändertagna! Satt kvar och pratade en stund och det visar sig att tjejerna spenderar i princip all sin vakna tid där på gården. Och de var ensamma med 17 barn på ett ridläger (!). Så de behöver all hjälp som finns. Ena tjejen sa att... jag var jättebra med både djuren och barnen.... Jag visste inte vad jag skulle svara.   


Läntar till nästa söndag. Får komma dit varje dag om jag vill, så nu drar det i mig att fara tillbaka till ÄS imorgon... men.. min tid kommer..... kanske..........

Fattar inte att jag har stått och babblat inför 3 (?) ridlekisgrupper med barn och deras föräldrar.....!!


Missade all mat, så jag hetsät när jag kom hem... Kändes FÖR bra att vara där...... Rädd att bli utskälld för att jag inte tänkte på maten - eller ja, sket i maten - men jag vet att han, min kp på ÄS, inte kommer säga ett pip... och det är så j*vla jobbigt.... vore bättre om han skällde på mig.. Kan inte hantera hans empatiska blick.


Nu har jag ätit - igen. Enligt schemat. Men jag svalde nog maten hel... så det blir inga pluspoäng där inte...

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards