~ Quo Vadis ~

Alla inlägg under september 2011

Av Maria - 6 september 2011 20:14

är hemma för ikväll

ska sova hemma inatt

känns faktiskt ganska skönt


skulle ha fm-fikat och lunchat borta från ÄS, men det blev inte så

mådde(/mår) så jävla dåligt så jag klarade inte det

min kp hade inte börjat jobba när jag var på väg att dra därifrån

tänkte att jag följer det jävla onödiga utslussningsschemat, men jag tänker fan inte äta något

så dök min kp plötsligt upp - för tidigt

han tog med mig och vi pratade, och jag stannade där sen

har gråtit hela dagen

ont i själen - om man nu kan säga så

satt i tv-rummet på em och pratade

och människan tittar på mig sådär uppriktigt och med omtanke när jag ältar all bullshit i min journal

han sitter tyst en stund och säger "Maria, har du aldrig fått beröm eller fått höra att du gjort något bra mer än för prestationer i skolan med betyg?"

jag viskade ett nej och skakade på huvudet - och tårarna fullständigt sprutade

ingen annan har frågat, ingen annan har förstått

jag tror inte ens att jag själv har förstått vidden av det han frågade innan han gjorde det


vet inte vad jag ska skriva

känner mig helt slut i huvudet

ska vara tillbaka på ÄS till lunch imorgon

Av Maria - 5 september 2011 20:00

Jaha... ännu en "härlig måndag"... Har ju påbörjat min sk utslussning, så jag kom hit för samtal efter lunch. Hade tänkt skita i lunchen, men träffade på en kär vän från ÄS i våras och hon övertygade mig om att äta. Så jag for hem och gjorde det. Köpte en färdig paj på ICA, höll på att spy för den smakade så äckligt. Spädde ut den med gurka.

I alla fall.. jag for hit på samtal, och jag satte ner ena foten. Allt snurrade, jag kunde inte höra vad min kp sa. Såg bara att han rörde på munnen. Jag höll på att dö. Men jag satt med foten nere i 35 min. Jag kämpade varje sekund, och till slut sa jag att jag inte orkade mer. Det var då han tittade på klockan och sa att jag kämpat väl.

Sen drog jag iväg, bort härifrån medan det var fika och "möte"... Skulle fara till Rusta och köpa nagelgrejs - typ självhäftande småbilder, vad det nu heter - men bestämde att jag inte hann... så jag handlade en banan på Willy's och köpte en presenning i en annan affär. Ska ha den till balkongen på vintern så att jag får bort snön lite lättare på våren... stackars granne under...   

Missade såklart bussen jag TÄNKT att fara med, så jag surade och åt banan.

Har kommit en ny tjej hit - GUD VAD SKÖNT!!! Hon verkar jättetrevlig och snäll.


*viskar* ..........mår piss.... hon puckot sa just att... om det varit hon som kollapsat och brutit ihop i gråt på rummet och inte kunnat gå och äta lunch, så hade de släpat henne till bordet - för att hon väger så lite................ så jag antar att jag är fet som en flodhäst......................

  

Av Maria - 5 september 2011 07:44

Kan inte andas. Har ångest så jag dör. En del av mig vill bara skita i ÄS och spendera all min tid med djuren. Den andra delen - förnuftet - säger att om jag gör det så förlorar jag bara ännu mer tid.

"Det är inte meningen att det ska vara såhär svårt" - yeah, right...


Saknar bäorna... doften av häst.. grisarnas nöffande.. ALLT.... Där är inte allt lika svårt.

Av Maria - 4 september 2011 23:53

1. Pajar jag matstrukturen minsta lilla så går allt åt helvete sen.


2. Min hjärna fungerar inte utan mat.


3. Det hjälper inte att skriva "F.U.!" på kom-ihåg-tavlan i köket.

Av Maria - 4 september 2011 21:07

Hetsåt. Lade mig i sängen under bolltäcket. Somnade. Sov. Vaknade. Hade missat middagen - som jag skulle ha lagat och gjort iordning till morgondagens lunch också. Förtvivlad. Hetsätit igen. Duschat. Vet inte vad jag ska göra. Kommer inte kunna sova inatt. Terapi imorgon, och så ska jag till ÄS för samtal kl 13. Sen ska jag dra därifrån och komma tillbaka efter kl 16, så att jag slipper det störda mötet. Måste höra om min kompis kommer dit eller om vi ska ses någon annanstans. Det är en go tjej jag träffade på ÄS före sommaruppehållet. Måste smsa henne. Orkar inte göra något, men jag måste ju göra något...


Av Maria - 4 september 2011 14:43

Herregud vilka barn.......... Har varit på ridlekis sedan kl 8:30. Kom hem vid kl 14.  Är helt slut. Utmattad. Springer runt som en yr höna och vet ingenting och har ingen aning om vad någon heter eller vad som är planerat. Höll på att garva ihjäl mig när jag hade ansvaret för den sista djurgruppen; en liten tjej sa då till mig "vet du INGENTING???" ! Jag var tvungen att bita ihop hårt för att inte börja gapskratta och svara "nej, tänk, jag vet ingenting!"...!!   

Har gosat med bäor, städat åt kaniner, en ponny försökte slänga ner mig i gräset - men det kan han ju fetglömma för han är så liten jämfört med de hästar jag brukar ha!! Tog med mig honom och gick en vända och körde lite markarbete efter att grupperna var klara, och då insåg han att han var tvungen att ge upp..! JAG vann!! Nåde den häst som tror att den bestämmer över mig!

Ja, herregud. Men jag har haft KUL!! Riktigt kul!!! Trivs som fisken i vattnet!


Nä, nu måste jag vila lite. Har blivit slarv med mattiderna - såklart. Men jag hade verkligen inte ens haft tid att svälja en banan hel... Så nu är det hetsätningsvarning.. och imorgon ska jag till min t, och jag måste ändå förbi apoteket för att hämta ut medicin...... Måste försöka att inte köpa "något annat".....

  

Av Maria - 3 september 2011 22:13

Sitter här och degar framför tvn. Har varit och handlat mat idag. Är helt slut. Just nu botar jag ångest och allt med att - just det, hetsäta. Skitkul. Fil + flingor, glass, ALLT. Öööh.... ja just det - jag börjar ju min "utslussning" från ÄS på måndag. Känns det bra? Verkar det bra? ÄR det bra?

NEJ!

Av Maria - 3 september 2011 09:01

Dags att handla. Mat. Har ångest så jag dör. Vill inte, men vad ska man göra.

Har knappt sovit inatt heller. Känns som att tiden rinner ut för mig. Jag är hopplös.

Måste gå upp ur sängen. Nu. Eller om ett tag...

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards