~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 27 augusti 2010

Av Maria - 27 augusti 2010 20:17

bäddade ner mig i sängen med lite godis och en ljudbok jag lånat på bibblan.... och så får jag ångest över att jag äter godis, så nu ska jag inte äta mer............. och så är skivorna till ljudboken så repade så de funkar inte i min cd-spelare....... så nu sitter jag här och rippar skiten för att se om det möjligtvis går att lyssna på bokhelvetet på min gamla mp3-spelare............


studenter överallt....... fest...... overaller............

beslutade mig idag för att OM jag blir frisk och stannar här.... så ska jag byta efternamn.......... allt för att slippa ses som "den där psyksjuka".......... jag trivs här....... vill inte flytta igen........... men jag skulle behöva byta landsting................... milt uttryckt..................


har inte pratat med en levande själ idag öga mot öga, och så ser resten av helgen ut........... förutom att jag mår så jävla dåligt så jag skulle kunna klösa av mig huden.............................

.....flashbacks................. hemma hos oss.............. mitt rum.......... litet......... rosa överkast............ det vita skrivbordet................... huset är L-format och mitt rum ligger längst bort......... ingen som ser...... ingen som hör............... och jag bara dör........ gång på gång.....................

Av Maria - 27 augusti 2010 14:13

Varit till posten. Mina glasögon från LensWay hade kommit. Blev supernöjd med dem, måste bara fixa bågarna med lite hett vatten och en tång så blir de toppen. For förbi biblioteket också. Såg till att ta vägen förbi Dr G's lägenhet - som alltid. Hans namn står inte någonstans i trapphuset eller så, men jag VET att han bor i någon av de lägenheterna. Så det är mitt sätt att "psyka honom" - visa att jag finns och att jag inte är så sjuk eller ens i närheten av det han sa. Och om han ser mig så hoppas jag att han minns mig och blir påmind om vad han gjort och ångrar sig bittert.


Är bara en massa tjat om valet och jag är så LESS. Alliansens låtsaspolitik kommer vinna IGEN - pga att sossarna har en partiledare som folk inte vill veta av. Alltså precis samma sak den här gången som förra. Och vinner alliansen så går jag under. Då kan jag titta mig i månen efter ett "liv". Jävla skit. Sätt in Tomas Bodström som partiledare istället, då skulle oppositionen lätt vinna!

Gjorde valkompassen på SvD på skoj och ja, jag är 70% Vänsterpartist. Ingen förvåning där. Men förvånande var att jag tydligen var lite åt "feminist"-hållet, och än värre - sverigedemokraterna före en del andra partier. Kan ärligt säga att jag inte har den blekaste aning om var de står i de flesta valfrågor, men jag ser ingen anledning att ens ta reda på det eftersom jag är så emot deras skitsnack och åsikter om invandrare. Varför bry sig när man är emot deras "hjärtefråga" totalt. Fick reklam från dem i brevinkastet och jag gick just förbi dörren, och när jag såg vad det var så rev jag ljudligt sönder pappren vid dörren så att det skulle höras.





Nu ska jag släcka ner och dra ner rullgardinen igen, för det är migränvarning igen...  

Av Maria - 27 augusti 2010 11:09

Fick migrän igår kväll. Höll på att dö. Till slut började den ge med sig, så jag har sovit några timmar. Vaknade nyss. Har ingen som helst aning om vad jag ska göra idag. Finns inget. Ingen. Kan inte ge mig ut heller, för det ösregnar. Jag vet, det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder. Men jag vill inte gå eller åka buss. Och cykla i ösregn är inte direkt kul... Ska hämta grejor på posten i alla fall, men jag ska vänta och se om jag får en till avi idag. Borde få det. Vill inte häva mig ut 2ggr i onödan.


Vill skära mig. Behöver det. Behöver det VERKLIGEN. Men jag kan inte, för jag har ju slutat med det. Ska till plastiken om en månad och då kan jag inte komma med nya ärr.

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards