~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 21 april 2011

Av Maria - 21 april 2011 16:50

När jag var hos min t så var jag så trött så kunde knappt tänka. Det enda "seriösa" som vi pratade om var ätstörningsenheten, och så nämnde hon att hon kikat på blodprovssvaren och att de såg ok ut. Jag kommer få en manlig behandlare - i alla fall till att börja med - på ätstörningsenheten. Fått tid via mailfrån honom. Onsdag kl 13. Är skitnervös och livrädd... fattar inte hur jag ska klara av att ta mig dit... Ett steg mot botemedlet för det heter nog Stesolid och Atarax............... MYCKET sådant...... Andas. Måste andas. Vad händer om jag svimmar, om jag kräks, om jag dör - men å andra sidan har jag ju inget att oroa mig för om jag kolar vippen...........


Upptäckte just att jag har träningsvärk i låren... Förmodligen pga ridningen igår. Blev ju mest travande hela tiden. Mana på gamle P. "Jaaaah!!!! Så ökar du farten lite!!" och där sitter jag och kör in hälarna bland tarmar och gud vet vad...... Jag vet inte, men sedan jag lärde mig känna rytmen, när mina ben gungar inåt i skritt, och fick höra att man kunde mana på med en skänkel då - DEN skänkeln - så har jag gjort det. Jag vet inte, det kanske är dumt... kanske borde trycka med båda skänklar.... men det beror på vilken häst man har. Trycker jag till S med båda tex, så vill han börja trava. Dessutom känns det mycket mer naturligt att trycka till när ena skänkeln ändå åker inåt.

Ja, inte vet jag.


Nu ska jag fortsätta mitt hetsätande........ lika bra att ta allt på en gång!   

Av Maria - 21 april 2011 13:55

ringde på dörren nyss

hårt som fan

knackningar

fler ringningar

paniken stiger

pulsen dunkar som en kulspruta

förstenad

förlamad

är det polisen som ska komma och hämta mig

precis som flera år sedan

kan aldrig släppa det

kommer aldrig komma över det

aldrig

hade värmt en pizza

skulle försöka äta LITE

men nu har jag tryckt i mig hela så att det står mig ända upp i halsen

rädd att spy

ingen försäljare, har inte sett någon besvära grannarna

ser ingen polisbil

och ja, jag vet, jag har inte gjort något för att bestraffas med LPT och polishämtning

men här räcker det med vad som helst som ursäkt

en sur läkare som har en dålig dag

fy fan

kan inte andas

jag kommer kräkas och tuppa av

varför kan jag inte få vara trygg någonstans

Av Maria - 21 april 2011 09:23

Om en stund ska jag gå till min t. Har knappt sovit inatt. Har ångest så jag mår illa och nästan får kväljningar. Sista gången innan hon far utomlands och blir borta i två veckor. Kommer också få besked om ätstörningsenheten. Hade räckt med det, men nej - allt på en gång.

Kletar på lite diskret kajalpenna och suddar ut, och så lite brun ögonskugga. Vill inte se så död ut bakom mina glasögon. Inte för att det gör någon skillnad, det är mest för mig själv.


Separationsångest? Ja så in i helvete.

  

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards