~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 7 april 2011

Av Maria - 7 april 2011 23:57

Just nu kliar alla ärr. De kliar så jag blir fan vansinnig! Har dubbel häfta sitter över som skydd och försöker att INTE klia, för då blir det bara rödare och bredare. Men just nu skulle jag ge vad som helst för att få slita bort all häfta och ta min tagelhårborste och klia med! Fatta hur SKÖNT det skulle vara! På armen drar jag mina korta naglar fram och tillbaka, men vid sidorna av ärret. Men låren är värst.

Minns när jag skurit mig och det började ta ihop. Det kliade och kliade - gör ju det när det läker - men när det just hade läkt och blivit en stor kelloid (jag kallade dem för "larver", "maskar" eller "likmaskar", för de var så stora så de syntes som upphöjnader genom mina jeans.....), så blev jag galen. Helt komplett jävla galen. Grät för att det kittlade så, rullade på golvet... ja, jag tänkte till och med på att ta livet av mig......... Till slut tog jag fram ett rakblad. Och så satt jag där och skar i ärret, bara lätt, lätt... och fy fan vad skönt det var. Enda problemet var att... sen hade det ju blivit fler småsår på ärret som skulle läka.... och då kliade det ÄNNU MER.........

Tänk, jag ska gå med den här häftan minst ett år. De flesta kan ta av den efter ca ett år då ärret mognat, men jag tror att jag har för mycket trasig vävnad under... så då tar det längre tid...


Har gosat med Astrid ikväll. Nu har jag hittat var hon slet av sig pälsen när hon byggde bo.......... pillade bort små hårbollar som satt sig bredvid de små kala fläckarna. Hon är bara så duktig... satt där helt stilla medan jag gjorde det. Och så när jag lade henne till rätta så suckade hon sådär som hon brukar och lade ut fläsket på min mage. Sen var det bara för matte att klappa och klia...


Jag mår SKIT, men försöker låtsas som att jag inte gör det.............


........min t är ledig imorgon............ och vid påsk är hon ledig i två hela veckor......... hon har tagit semester ännu längre, så därför blir uppehållet längre.............. undrar hur hon tänkt att jag ska överleva då................ Men visst... hon tror ju att allt är så bra nu..... Hon tror inte på mig när jag säger att jag vill dö...... inte ens berättar hur jag tänker om hur det skulle kunna gå till........ Men som med allt annat så skiter jag i det också. Jag har varit och är ärlig, och händer det något så har jag i alla fall gjort allt jag kan. För att citera min t; "man kan inte göra det man inte kan".


Hittar inte min laddare till mp3:n........... Kan jag ha varit så korkad att jag packat ner den.........? Måste leta imorgon..... om jag kan gå ur sängen............

Av Maria - 7 april 2011 20:16

Jag binder mitt bredbandsavtal så att det blir billigare. Autogirot ska fungera som vanligt. Får lite "presenter" för att jag binder avtalet i ett helt år.

Låter det för bra för att vara sant? Ja, då är det så.

Mitt avtal har gått helt åt helvete.

Fick två kuvert med posten idag. Det ena välkomnade mig som kund - trots att jag ju redan ÄR kund. Det andra pappret var de förmåner som man bara får om man är ny kund. Och det tredje pappret var en faktura - som var helt och totalt jävla fel.

Loggade in på internetbanken och fick syn på att de har dragit för mycket pengar. Lusläste fakturan - som alltså kommit förutom överföringen med autogirot - och så står det vilken tjänst jag har, vad den kostar, āpris, och antal 1. Som normalbegåvad så räknar man ju snabbt ut att priset x 1 = summan, och summan = priset. MEN, så har de trollat så att summan blev tex 183,14kr trots att priset var typ 165kr. Eeeeeeeeh.... WTF tänkte jag... och så bröt jag ihop.

Skulle chatta med supporten, för så förbannad var jag. MEEEEEEEN så är supportchatten stängd. Mail ska de svara på inom 2 arbetsdagar, men tar MINST 9 arbetsdagar. Jag mailade och så ringde jag mamma. Hon blev också förbannad eftersom hon blivit försäkrad att allt kommer rulla på. Jag kollar på nätet och ser att den beräknade kö-tiden är mindre än 3 min. Vi lägger på och mamma ringer. Hon sitter i telefonkö i 3 timmar och talar in ett meddelande efter varje halvtimme om att de ska ringa upp, och så lägger hon på och ringer upp direkt igen. Så håller det på tills en kille svarar en halvtimme innan de stänger. Han försöker prata sönder henne och ska "förklara". Men när han fick höra hur fakturan såg ut och hur avtalet är, så skulle han ta upp det med "ekonomiavdelningen" för något måste vara fel. Så nu är det bara att vänta. Och dö..................


har bestämt mig för att jag skiter i det här. Jag skiter i allt. Orkar inte.

Har legat i sängen sedan jag kom hem. Eller ja, jag tog faktiskt cykeln och for och handlade, vilket gav mig enorm ångest. Det var som startskottet för den totala härdsmältan när bredbandsskiten kom.


Har mosat i mig stes. Gråtit och gråtit. Min t gick ju hem för helgen och skrev att vi träffas på måndag. Vad ska man tänka - "ja, vi får väl se"............ Ingen vits att maila tillbaka för nu är hon så positiv och tror att jag klarar allt. Det gör mig ännu mer ångestfylld. Avtalet oss emellan är och har alltid varit att hon finns här för mig tills dess att JAG säger att JAG inte behöver henne mer. Inte tills dess att HON TROR att jag inte behöver henne.


Nu ska jag lägga mig och dö igen.


Fan vilken dålig vän jag är när jag mår såhär. Har i alla fall hört av mig till ridläraren och sagt att jag tänker på henne och hennes arm. Tror att hon kanske uppskattade det. Kanske.

Av Maria - 7 april 2011 12:05

Höll på och fixade med flyttgrejor (flytt av internet) innan jag gick till min t. Gick senare än vanligt, men tänkte att jag skulle slippa sitta och vänta så länge då. Så mötte jag I på sjukhuset... Tänkte först bara gå, för hon såg mig inte. Men så stannade jag och vi utbytte några ord. Hon var på väg till ortopeden med sin fd stukade fot..... Alltså, jag vet inte om jag är dum i huvudet på något sätt, men tydligen hade hon varit på gymmet och tränat precis innan. ÄR det verkligen normalt att anstränga den kroppsdel man har ont i PRECIS innan man ska få en bedömning??? Kan det vara så att hon gjorde det för att försöka få det verka så illa som möjligt....? Hon sa att hon skulle säga att hon hade ont hela tiden, så att de skulle göra något. Alltså - har man inte ont hela tiden utan bara i vissa rörelser, så kanske man behöver ANNAN behandling.......

Jag sa inget. Så skildes vi åt och jag gick till min t. Tydligen hade hon varit tidig (!) och sett att jag inte satt där och väntat.

Pratade om allt möjligt. Jag bölade - som vanligt.

Regnar nu. Och jag som skulle handla. Orkar inte.

Regn ute, regn inne - regn i sinne..............

  

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards