~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 25 april 2011

Av Maria - 25 april 2011 22:36

Har gått igenom sopskåpet och vikt plastpåsar tills jag var så less att den sista högen gick till återvinningen.. Nu är det i alla fall ordnat och är ordning och reda. Blir lättare att flytta - intalar jag mig själv. Och så har jag packat ytterligare 2 flyttkartonger med köksgrejor, och till och med varit nere med skiten till förrådet. Börjar bli ganska fullt där nu, men det blir ju hyfsat lätt att "bara" kånka skiten till bilen, lasta in, fara till nya lägenheten och halvdö när de ska uppför trappen........ Hade tänkt kolla gardroberna, men det blev inte så. Försöker känna mig nöjd med det jag gjort. Jag inser att det inte är någon idé att planera något egentligen, för antingen gör jag ingenting alls eller också så gör jag något helt annat.


Tog med mig Tilda till soffan. Hon låg på min mage medan vi tittade på Projekt runway. Idisslade sådär som bara kaniner kan göra.

Vet inte vad jag ska göra imorgon. Ha ångest över tiden på ÄS på onsdagen förmodar jag..................


.........jag dör inifrån... vet inte vad jag ska göra...... separationsångest.. kanske... min t är verkligen borta...... är det såhär det kommer kännas sen........ sen när jag förlorar henne för gott... kan inte andas......... samtidigt som jag inte vill behöva henne......... jag behöver känna att jag inte behöver henne.........

Av Maria - 25 april 2011 15:37

....det skriker inuti mig........ öronbedövande.... jag står inte ut........ måste ta medicin... tror jag håller på att bli galen................ känns som den "stora" inuti mig drar med sina långa rakbladsvassa naglar på en griffeltavla........ och jag vill bara skrika rakt ut... men det kommer inget ljud.......... tur är väl det...


.......måste göra något... något totalt annorlunda så att jag bryter det här..... det brukar ju fungera...... medicin och sen snurrar jag runt och vinglar iväg åt ett annat håll.............. slipper se "skiten"....


herregud.... var jag ska göra av mig själv..............

Av Maria - 25 april 2011 12:36

Solen strålar, snön smälter, det börjar så sakteliga bli lite grönt, och ljuset är på väg tillbaka för att stanna! UNDERBART!!

..........inte.

Längtar bara efter att få flytta. Flytta så att jag kan GÅ UT. På gräs och i skog och mark. Inte trängas på en asfaltsplätt bland fulla studenter. Kunna ta en promenad och faktiskt få luft - luft som inte är helt förstörd av avgaser och annan skit.


Längtar till stallet så jag dör. Sitter och tittar på Youtube-klipp. "This is how you trotter your horse"...... jovisst, det är ju BARA att titta och göra likadant..!

Baaaaaaah! Måste packa ihop lite mer så att jag känner att jag kommer någonstans. Försöker att inte tänka på onsdagen och att min t är borta i två hela jävla veckor.


Trööööööött!! Less. Ledsen...

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards