~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 1 mars 2011

Av Maria - 1 mars 2011 22:46
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Maria - 1 mars 2011 22:34

Nu har jag hämtat en tapetrulle. Fanns 6st så jag kan misslyckas mååånga ggr!

Ska försöka gå upp i tid imorgon och fara och fixa det som behövs. Ju fortare det är klart, desto bättre.

Det slog mig att fästena för gardiner och rullgardiner inte är pluggade eller skruvade med "gipsskruvar", vilket känns lite B-betonat... Rätt som det är så lär de ju trilla ner... Hålen blir ju bara större och större.


Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Måste försöka somna i tid.

Av Maria - 1 mars 2011 19:22

Jag stod inte ut till slut, så jag tog en stesolid. Blev helt förstörd av att läsa på Aftonbladet att sådan här medicin skrivs ut "för lätt" och "för länge". Det måste man väl avgöra från fall till fall. Och jag som stått på samma dos i 5 år nu. Det är väldigt ovanligt, men jag vet ju vad det är för medicin så jag har väl lyckats hantera beroendebiten. Däremot vet jag att jag är beroende av att veta att jag har medicin med mig i fall om att. Ofta kan själva vetskapen om det hjälpa, sjukt nog. Tror jag att jag inte har någon medicin med mig när jag tex far ner på stan så får jag panik. Om jag sedan hittar den så blir jag lugn. Så jag är väl "psykiskt beroende".


Det var i alla fall tur att jag tog en stesolid, för sen fick jag nästan en stroke...... Lyfte ner skärbrädan som hängde på köksväggen som prydnad - och så är där fyra fetfläckar - trots att den är oljad för x antal år sedan. Fick panik. När jag sedan tog bort skyddet bakom handdukarna, så hade skiten lyckats fastna på tapeten, så den följde med i neränden och en bit längre upp. Fick TOTAL PANIK!

Men jag är 99% säker på att det finns extra tapet i förrådet, så det blir till att tapetsera om - 40 cm......... JÄVLA SKIT! Köpa lim, borste och grejor. Jippi.... Har tagit ner gardinen och rullgardrinen, och skruvat ner det förbannade fästet, för våden ska gå ½ cm bakom.

Saken är den att den befintliga tapetseringen är slarvigt utförd - enligt mina mått mätt. Våderna går ner PÅ socklarna (ja, man har skitit i att tapetsera och sedan sätta dig socklarna..!) och hörnen ser förjävliga ut - minst sagt. Så jag tror inte att någon kommer klaga på min tapetsering. Värst var väl att när jag började försöka torka bort fetfläckarna, så torkade jag i hörnet - och av en ren slump så insåg jag att den som tapetserat, inte har torkat av den "otapetserade väggen"  vid det här hörnet. Så NU har jag torkat bort det tapetklister som råkade hamna där för x antal år sedan...........


Nu är jag helt slut. Har klättrat upp och ner och tagit ner tavlor och grejor, och spacklat i hålen. Tänker INTE bli överraskad av något liknande en gång till!! Utan nu får det se tomt ut - PUNKT. Imorgon eller på torsdag ska jag slänga ner de kartonger jag fyllt i förrådet också. Vill inte ha dem här inne. Inte när det är så långt kvar tills flytten. Den vägen testade jag när jag skulle flytta hit, för förrådet låg 2 "psykologiska km" från lägenheten. Och nej, man mår inte bra av att se banankartonger som prydnadsföremål...


Hade önskat att min t hade gett mig en extratid, men nej... Istället föreslår hon att jag ska tjata på K och fråga om jag inte kan få komma dit och hjälpa till en stund innan ridskolan imorgon. *suck* Hon vill ju inte att jag gör det - jag har ju frågat och frågat och fått nej, vilket min t VET OM!!


  

Av Maria - 1 mars 2011 09:11

AAAAAAAAHH!!

 

 

känns som att jag går sönder

av all ångest

känns som att sitta på ett tåg på väg in i en bergvägg

 

  

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards