~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Maria - 20 mars 2011 21:11

fick just veta att shettisen som jag funderade på att hjälpa till med har blivit påkörd av en BUSS...............   

han som hade problem med halsen och hade svårt att andas........ INNAN det här hände............

HERREGUD!!

stackars liten...............

varför skaffar sig folk hästar när de inte kan sköta dem??? fattar de inte att de inte klarar av det????????? hur fan kan man låta sitt barn äga en häst när man själv inte är hästintresserad/kunnig och skiter i hur dottern klara det???

blir gråtfärdig.......... vad fan tänker folk med.............

  


....tjejen har mailat nu och talat om att de inte ska köpa soffan..... ooooh vilken överraskning..... jag har legat i den sedan de var här!!

Av Maria - 20 mars 2011 19:42

Nu har tjejen mailat och talat om att "de" bestämt sig för att inte köpa soffan. Kan inte låta bli att le trots att jag mår så dåligt. Hade killen fått bestämma så hade de tagit soffan, för han började prata om att skaffa släp, betalning, osv. Hehe... så ung, men redan så kuvad..! Jaja, det kostar på att vara ett modefreak!


Mår illa....... vill inte gå till min t imorgon......... och jag vill inte låta bli heller............. Det kommer bli ett skitjobbigt samtal.......... bra, men så jobbigt................Vill bara skita i det...... fly...... bort någonstans........... till en annan värld..... där jag inte behöver andas själv................. för jag orkar inte det längre.........

Av Maria - 20 mars 2011 16:46

Såg direkt när intressenterna på soffan kom att den inte skulle passa dem... Kände det på mig. Glasögon för "snygghets skull", kläder där vart och ett av plaggen kostar mer än vad jag begärt för soffan, modenördar.....

De frågade mellan raderna om mitt telenr och jag svamlade något om mail, och de verkade nöjda med det. Sa att de skulle fundera på saken och höra av sig. Räknar inte med att det - eller i alla fall inte att de kommer köpa den. Men, men - vem vet och vem bryr sig. Jag vill bara skjuta skallen av mig.

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards