~ Quo Vadis ~

Alla inlägg den 5 mars 2011

Av Maria - 5 mars 2011 17:56

Vaknade tidigt. Kunde bara inte sova. Är så rastlös. Orkade inte göra något alls på fm, men har rivit igenom det sista i förrådet på em. Måste gå och slänga en massa skräp som jag rensat ut. Resonerar som så att har jag varken använt eller letat efter en sak på de fyra år jag bott här, så kommer jag inte sakna den sen heller. Hade i alla fall några kära återseenden! Mitt sittunderlag som bara är BÄST - som en värmefilt. Och så saftsilen och bärplockaren! HÄRLIGT!


Kokade potatis och gjorde potatismos till "lunch". Kändes förjävligt, men det är ju ändå lördag (..min sjuka "bortförklaring" gentemot mig själv...).


Jag är avstängd. Känns som att jag lagt på locket till "mig själv", för jag orkar inte med mig. Och så vet jag ju att det är helg imorgon också. På måndag ska jag träffa läkaren på em. Och direkt efteråt ska jag till min t.  Orka?


Är trött. Igen. Spyless på att vara trött hela tiden. Men någon gång vänder det väl... eller inte...


  


.......vill bara skrika rakt ut..... men jag vet inte vad jag skulle skrika.......... och det skulle inte vara till någon nytta heller..........

Av Maria - 5 mars 2011 00:31

Nu har jag nästan läst en bok om horsemanship och ögnat igenom en annan. Vissa övningar finns ingen logik bakom, så jag skakar bara på huvudet. Andra är bra tips på hur man kan göra. Står överallt att hästmänniskor inte är intresserade av markarbete, utan bara tycker att det är onödigt trams. Men jag tycker precis tvärt om... jag ser det som grunden till relationen mellan hästen och människan...

Höll på att spy när jag läste om att en häst skulle "få spörapp över mulen om den bet en människa".......... Man ställer sig fan inte och spöar upp ett levande djur! Och MULEN som är så känslig!! Man får väl visa sitt missnöje på annat sätt så att hästen fattar att det var fel! Jag har sopat till en häst på halsen med min vante samtidigt som jag ryade i åt honom, och det fungerade utmärkt. Det måste väl räcka med "obehagskänslan" för hästen... man ska väl vara bestämd, men inte ELAK.

Boken är tryckt 2002... kanske man inte hade samma synsätt på hästar och horsemanship då........... Det är väl inget som stärker banden och kommunikationen mellan häst och människa genom att SLÅ hästen???

Fy fan... tänker på den jävla störda killen som band sin hund i dragkroken och körde iväg...... nu har stackaren nästan inga trampdynor kvar...... Det gör ont i hela mig. Grät när jag läste om det. Tankarna började poppa upp om att den jäveln borde få uppleva hur det känns själv....... binda fast honom i en snara runt halsen och köra iväg med honom släpandes efter bilen..... jävla störda idiot.........

  


Nu har jag nattat kaninerna. Borde sova själv, men det fungerar inte så bra...

Hej piller...... Godnatt piller.........   


Känns som att jag tappar orden. Det är verkligen ett enda stort svart hål efter ridterapins slut. Hålet slukar allt. Inget och ingen kan undkomma det. Snart inte ens jag.........

Presentation


Jag ansvarar INTE för hur det jag skriver påverkar någon. Är du underårig eller känslig så kan det finnas stötande texter och bilder på min blogg, eftersom jag skriver om mitt liv som överlevare av sexuella övergrepp.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

11 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards